بازگشت افتخار آمیز فنلاندی ترین سجادِ سایت را به آغوش گرم تاپیک تبریک میگوییم
از طرف اهالی تاپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
بازگشت افتخار آمیز فنلاندی ترین سجادِ سایت را به آغوش گرم تاپیک تبریک میگوییم
از طرف اهالی تاپیک
(sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
هنوز کسی نتونسته از من مساوی بگیره ، فقط یه رفیقم که با هم تیمامون رو ساختیم ازم مساوی گرفته ! یه بار 0-0 یه بار 2-2 به قول رفیقم دفعه بعد 4-4 میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم بستنمون مثل هم هستش (sm2)
والا من اگه میخواستم با اینجور مسائل قهر کنم الان خانه نشین بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ااا سجاد اومدی خوش اومدی(sm176)
نیستی ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بيزحمت نذار به پوبله شوبله برسه (sm30)
نه ولی به درد ناظمی میخوری جذبت خوبه بیا تهران ناظم شو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسانِ چوبله پوبله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]