......(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
......(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ممد دهن لق :من اگه 150 میلیون داشتم یه هفته میرفتم مادرید سانتیاگو برنابئو میومدم ...بقیه زندگی هم بیخیال (sm2)
سعی نمیکنم تو رو
مجاب اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت
از این شلوغ تر نشه !؟؟!
از کجا معلوم دل تو
یه روز برام تنگ شه و
یه جور بخوای بیای پیشم
که هیچکی باخبر نشه ,,
چه میخونه !!!! (sm88)
20 تومن مدارک سیسکو میگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 تومن خونه(sm120)
بقیه هم میرفتم یه سفر خارج کشور(sm2)
بقیه بقیه هم یه کامارو 2000000 کارکرد میگرفتم(sm2)
امیر دمت گرم (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه امیر داشت 150 چیکار میکرد (sm2)(sm2)
شونصد تا هاست و قالب میگرفت میزاشت کنار (sm2)
دختار نظری ندارن در مورد 150 میلیون ؟(sm2)
یه فکر دیگه(sm120)
بابام رو ببرم پارکینگ شرکت ، ماشینا رو بهش نشون بدم ، بگم ببین 206 ضایع نیست
اونوقت راضی میشه (sm157)
من 150 تا داشتم کتاب شعرمو چاپ میکردم چکمه پالتو لباس مارک و ... میخریدم(sm2)
ارایشی رو جا انداختی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر میگی مگه ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی سپهری یا ملی یوشیج ؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یکی پیدا نمیشه یه 150 میلیون نفری به ما بده ؟(sm172)
مهدی
کامارو از دیروز تا امروز (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو با غیره بود..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واجب شد یه تاپیک بزنیم با این عنوان: من اگه 150 میلیون داشتم........نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای انجمن خیریه بزنیم؟؟ 150 تا جمع کنیم؟؟؟ به عنوان تبلیغات هم رو در و دیوار میزنیم با 150 میلیون چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
(sm172)نقل قول:
یکی گیر ما نمیاد (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی چیلیانگ...(sm2)..میخوام اینووتخلصم بذارم..بچه مایه تو که میخوای سانتافه بخری ببخود میکنی میای تو سر یهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عده جوون بیگناه بی پول هوس 150 تا پول میندازی..بزنم لهت کنم(sm102)..جواب ارزوهای منو کی میده؟(sm81)
150 تا بدید به من تا بگم میشه چه کار کرد (sm70)نقل قول:
من که بحث رو شروع نکردم که (sm70) دیدم تخصصی شده گفتم یه قیمت بگیرم (sm120) بچه مایه کجا بود (sm70) کار کردم پول جمع کردمنقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پول داری یه 5 تومن بده پس فردا چک دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا باید 30 تا از بابام قرض کنم (sm25) اگه راضی بشه و گیر نده برو زن بگیر (sm120)نقل قول:
نوش جونت باو..ولی من میگم سانتافه خیلی گندس..یه شاسی بخر ظریف باشه..شیرینیش بیا همه بچه های اینجارو سوار کن ببر دربند(sm2)نقل قول:
15 مهر که میشه سه شنبه
!!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) شاسی بلند ظریف هم مگه داریم ؟(sm70)نقل قول:
یه برچسب موزیک باران میزنم رو کاپوت ، بچه ها رو میندازم عقب (sm2)
خوب بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
اولا محسن 3شنبه هارو لعنت کردهنقل قول:
دوما دهقان گفت 4شنبه
این حرفا و خرافات چیه میچسبونین به محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته 15 میاد دیگه
اسپرتژ ظریفتره نسبتا..ماشین همین محسن خودمونم خوبه اسمش نمیدونم چیه(sm120)نقل قول:
(sm2)
تو نظرات وبت کم مونده یارو بگو یه یه یه دلم خنک شد گفتی این سه شنبه ولی البوم نیمد(sm70)..چه خصوتیه اینا دارن باهات؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهقان (sm2)(sm30)نقل قول:
(sm70) اسپرتیجنقل قول:
کجاش ظریفه ؟(sm70)
سانتافه رو من ندیدم کسی بد بگه
175 تا قیمت خوبه
مالی یهو کجا رفتی پس قرار بود هدفون بهت معرفی کنم (sm120)