@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان سوال کن ببین میتونی عوامل کار را متوجه بشی کیا هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان سوال کن ببین میتونی عوامل کار را متوجه بشی کیا هستند
فعلا خبری از اهتگ جدید نیست
کار بعدی کار پر قدرتی نسبت به کارای اخیر میباشد
اول میگی خبری نیست بعد میگی کار پرقدرتیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این مزخرفات همیشه قبل پخش آهنگ میگند بعد یهو پخش که میشه میفهمی چقدر مزخرفه
فکر نمیکنم به این زودیا پخش بشه کار جدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار بهتری میشه نسبت به این چندتا کار آخری که پخش شده
من خودم این خبرو از کسی شنیدم مطمئن نیستم خبر درست باشه یا نباشه
والله این آهنگای آخرش همش میگفتند بهتر از قبلیه ولی بدتر در میومد. در کل من که دیگه هیچ ذوقی واسه آهنگای جدیدش ندارم مگه اینکه خودش ساخته باشه یا با یه تیم درست و حسابی کار کرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون سعید ادمین شادمهر لایو بگه بمب تو راهه شک نکنید فاجعه ی دیگری در راه است ....
عوض نمیشی قشنگ بود من خیلی دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فعلا خبری از بمب نداده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکس یه نظری داره نظر هرکس هم محترمه.از نظر من یه آهنگ معمولی بودنقل قول:
نمیدونم ولی شک نکن همین دوزاریا هستن ...نقل قول:
میاد احتمالاً تا آخر هفته اگه اتفاق خاصی رخ نده ...
خب اگه همین دوزاریا هستند که مشخصه چی قراره بشنویم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت یادم نمیاد مثل الان آنقدر واسه آهنگ جدید شادمهر بیتفاوت و بی ذوق باشم... شادمهر هم خودشو نابود کرد هم طرفداراشو
ولی باید خیلی تلاش کنه از اون آهنگ آخریش آهنگ بدتری بده بیرون. واقعا سخته دیگه از این بدتر. ببینیم چه میکنه.
کاملا از نحوه ی پیام هایی که میدی مشخصه مسعود (sm70)نقل قول:
حق به توان ۱۰۰(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نشد، خوب در نیومد(sm25)
چی نشد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزوهامون، هیچ کدوم برآورده نشدن، زندگیمون، دنیامون خوب از آب در نیومد. (sm50)نقل قول:
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای غم انگیز ترین خوش حالی
منو عشق تو و دستی خالی...(sm172)
اخ اخ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من جزو غمگین ترین اهنگای نه فقط شادمهر، بلکه کل موسیقی ایرانه این اهنگ
موزیک که شروع میشه غم باهاش میاد و وقتی میگه ای غم انگیز ترین خوشحالی، دیگه برام فرقی نداره تو چه حالی هستم، قشنگ ته دلم خالی میشه همون لحظه. میبره آدمو به هفتصد سال قبل :)))
نمیدونم از ترانشه از صداست از موزیکه که انقد ناجوانمردانه غمگینه :)))))
از من به شما نصیحت این اهنگ رو زیاد گوش ندید :)))
آخرین حادثهی جاده تویی
اتفاقی که نیوفتاده تویی...
عجب عجب(sm50)
لاری پور تعریف میکرد میگفت اینو که سهیل محمودی برای شادمهر فرستاده بود بد خط نوشته بود
شادمهر یکی دوتا از کلمات رو هم بد متوجه شده بود و اشتباه خونده :)))))))
همین مصرع آخرین حادثه جاده تویی هم بود اگه اشتباه نکنم اصل ترانه میگه اخرین خانه ی این جاده تویی که شادمهر میگه حادثه ی ...
آفرین... قشنگ گفتی. دقیقا این حس رو به منم منتقل میکنه. بی نظیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام خدمت همه طرفداران شادمهر عزیز تو این چند روز خیلی از دوستان در مورد پخش کار جدیدی از شادمهر سوال داشتن که طبق پیگیری ای که بنده کردم دو یا چندکار آماده پخش دارن یکار عاشقانه و یکار هم تم غمگین و ملویی داره که احتمالا یکار تو هفته های پیش رو منتشر بشه ولی هنوز چیزی قطعی نیست باز هم اگه خبر قطعی به بنده رسید حتما تو کانال با شما دوستان عزیز به اشتراک میذارم ������������
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Live
اوه اوه سعید خبر داد بالاخره ... لابد منظور از عاشقانه یه چیزی مث دست من نیست و منظور از تم غمگین و ملو یه چیزی مثل چرا تو جنگیه ... بیخود توقعمون رو بالا نبریم الان شادمهر اگه بعد از این فجایعی که داده یه آهنگ در حد حس خوبیه هم بده به گوش ما شاهکار به نظر میاد از بس چرت و پرت داده این اواخرنقل قول:
به قول دوستمون خیلی باید تلاش کنه که از آهنگ آخرش یه آهنگ بدتر بده بیرون.(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر اینو.
دیگه واسه برگشت نیست پل
به دلم موند یه بار تو
این در و وا کنی با پات تو دستات یه جعبه گل، یه
الان حالم خیلی بد نیست شکر
میگی بیا برگردیم جوک
نگو این رابطه تمومه چیه رفتی تو شک، یه
حرکت بعدی شادمهر میتونه تقلید از این سبک شعر باشه (sm120)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ طلیسچی هم ریتمش کپی آهنگ ناصر زینعلی. موسیقی پاپ ایران دیگه به تکرار افتاده.هر آهنگی میاد انگار قبلاً صدبار گوشش دادی
موسیقی پاپ ایران تو کماس (sm81)
داداش از کما گذشته دیگه مردهنقل قول:
آهنگ هم نیومدا ...(sm120)
میگن شادمهر هفته قبل سر باخت والیبال برزیل به چین و فوتبال ایران الجزایر سود خوبی کرده ...(sm120)
میاد بالاخره. الان این گروه جدیده یه آهنگ چرت و پرت دیگه آماده میکنند میدند شادمهر بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
داش احسان اگر میشه بیشتر از این از این کثافت کاری شادمهر حرفی نزن که ما هم حالمون به هم نخوره هر چند که هر موقع استوری اینستاش را باز میکنی با کمال بی شرمی ادمین کره خره اش حقیقی بی پدر در حال انجام وظایف محوله اش در این مورد هست (sm168)
حیف که بعد این همه سال از هوادارای بی بخار و بی تفاوت لس آنجلس انتظاری نمیره وگرنه اگر خودم اونجا بودم میرفتم آدرس اون کاموری بی شرف رو پیدا میکردم و یه حالی بهش میدادم که حساب کار دستش بیاد بفهمه همه مثل طرفدارای اون ور آبی شادمهر بی غیرت نیستن. یک نفر مرد اونجا نیست اگر این مردک رو تو خیابون دیدش بهش اعتراض کنه بگه این چه وضعیتی که شادمهر برا خودش درست کرده . از این طرف هم وقتی امثال این هوادارا نماهای پسر دختر اینستاگرامی رو میبینم که از ایرانم پا شدن رفتن کنسرتش اما دریغ از یه اعراض کوچولو و ساده مبادا که شادمهر جون یه موقع نعشگی الکلش پاره بشه و از دستشون دلخور بشه . خاک بر سر همتون واقعا که اسمتون شده هوادار . بی غیرتی و بی خیالی شده جز اصل زندگی همه مردم تو هر موضوعی
یکی از کارا با آهنگسازی قربانپوره و با همونیه که منتظرشیم امیدوارم همونو پخش کنه
دیشب دوباره این سعید خبر زده بود سه تا کار آماده هست.یکیش نزدیک به سلیقه شادمهریاست که احتمالا همون آهنگ قربانپوره.یکیش عاشقانست .یکیش هم گفته تعریفی نداره و مشخص نیست کدوم پخش بشه... اونایی که این سعید میگفت بمب تو راهه اونجوری از آب درآمد وای به حال اون آهنگ که میگه تعریفی نداره. با شناختی که من از شادمهر پیدا کردم شک ندارم که آهنگ قربانپور پخش نمیشه و تخمی ترین آهنگ که دم دستش هست را پخش میکنه
آره اینا هم فست فودی دارن انگار ... فقط فر داغ نیست دیرتر آماده شده نسبت به فر فست فودی آقای ایمنی ...نقل قول: