هر چی فکر میکنم چیز مهمی یافت نمیشه تو زندگیم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر چی فکر میکنم چیز مهمی یافت نمیشه تو زندگیم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف حق جواب نداره (sm25) از اين جهت گفتم چون به عنوان مدير با اكثر كاربرا در ارتباطي ولي اين مطلبي رو كه گفتي ديگه حرفي نميتونم بزنم راست ميگي ما كنار گوديم از خيلي مسائل بيخبريم بازم دستت درد نكنه كه هواي كاربر رو داري (sm10)
خطابش به تو بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصن کاری با اون نداشتم خودش نقل قول گرفت(sm120)
سجاد خوش اومدی دوباره (sm10)(sm93)
فرار رو به جلو میکنما (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگیا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابیدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه استقبال خوبی از سجاد شد (sm120) هوس کردم یه دفه دیگه قهر کنم (sm2)
من برخوردها رو با سجاد میبینم یاد زمانی میفتم که مانی از بن در میومد (sm30)
عطوفتتون تو حلقم (sm2)
مرسی شیما جان (sm10)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]