مرد بیچاره
نمایش نسخه قابل چاپ
مرد بیچاره
بزارید همه بدونن که به دست غم اسیره
آخرش یه شب همینجا سر این کوچه میمیره
بی اما
بی تو اما
به چه حالی
من از آن کوچه گذشتم
تا حالا آلبوم حافظ ناظری با دقت گوش نداده بودم انصافا معرکس آلبومش (sm50)
لینکشو داری منم گوش بدم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لینکی که امیر گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم 8 ترک یا 16
آخرم ما قضیه این آلبومو نفهمیدیم ارجینالش گرفتم 8 ترک دانلود کردم 16 ترک (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من ارجینالش گرفتم 8 ترکه احتمالا سونی موزیک درگیر کار آریان بوده نصفشو یادش رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان حجمی که من دارم 130 مگ ولی اینی که خودت زدی 94 مگ (sm54)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو ایران البوم رو تو دو نسخه منتشر کردننقل قول:
ولی ایتونز همون اول کاملشو گذاشتن که بعد اشترم زد موسیقی ما رفت با حافظ مصاحبه کرد پرسید البوم لو رفته ایا (sm2)بعد حافظ گفته بود نه یه سایت موسیقی البوم رو از رسانه های دیجیتال خرید کرده گذاشته بقیه هم زدن