دوستان من یه آهنگ از ژان میشل ژار میخوام ولی دقیقا نمیدونم اسمش چیه!
ولی خیلی معروفه و تو تیتراژ ها و موزیک متن فیلم ها استفاده میشه!
کسی میتونه لینکشو بده؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من یه آهنگ از ژان میشل ژار میخوام ولی دقیقا نمیدونم اسمش چیه!
ولی خیلی معروفه و تو تیتراژ ها و موزیک متن فیلم ها استفاده میشه!
کسی میتونه لینکشو بده؟؟
ازدواج پیمان صالحی برادر پیام صالحی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرج کریمی هم رفت...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی کلامه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اینم 16 تاس دیگه من میگم نسخه فیزیکیش 8 ترک بود که الی میگه تو دو سری توزیع شده ظاهرا من فقط بخش 1 رو خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیگی برای تو 9 ترک بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی 3برار به نام آلبوم خاطرات (sm2)