نام کاربری جدید مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نام کاربری جدید مبارک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و ریاضی دو یار جدا نشدنی هستیم(sm120)
الی چه خبر(sm120) این بار شما 8-2 نبازین(sm120) البته ارسنال اون تیم قوی نی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)رویاهای تخیلی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب از یکی بگیر دیگه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی کل تیمتون مصدوم شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن فالکائو رو دیگه نمیخواین همش مصدومه(sm120)
دان کردن چه ربطی به اومدن داره.. ی جوری میگه انگار داره از چاه اب میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که همش تعریفتو کردم که اونشب بارسا داشت میباخت .. تو اومدی 2 تا جمله گفتی بارسا برد(sm120)
مقسی (sm70) رشته ت چی بود ؟نقل قول:
(sm70)چار تا جنازه ام بفرستیم تو زمین ارسنال مقابل ما همیشه پشمی بیش نبودهنقل قول:
(sm74) حرفای ناراحت کننده نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممد نبودی واسه خاطر جو این ننه زاده بیچاره حسینو راهی اتوبانای تهران کردیم (sm172)