دهن لق واست پست میزارم تو طرفداری جواب نمیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهن لق واست پست میزارم تو طرفداری جواب نمیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کل منچستر هم بودن چیزی نبودن الان که دیگه هیچی(sm120)
باو خو نمیشه سرعت ریده با سرعت 60 نزدیک به 400 مگ دان میکنم بعدش میشه دیال اپ ورزش 3 هم بزور باز میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کردی گفتم کره رو میبریم بردیم(sm120)
البته بگم که ارسنال ببر نیست(sm30)
(sm50)
دیوث باز اواتار منو ورداشتی (sm142)نقل قول:
اون که اره(sm98) ارسنال بعید میدونم همینا هم ببره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصن بهت اعتقاد پیدا کردم(sm120) از این به بعد فرم رو زدم ..نتایج که خراب بود میگم بیای چند تا جمله شفا بخش بگی(sm2)نقل قول:
باز چه جوی داد(sm2)این دیوث شده دشمن همیشگی ما طرفداری محسن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد چه وردی خوندی لوکا رو بگادادی (sm172)