مکانیک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مکانیک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معتاد(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زر میزنی(sm2)نقل قول:
(sm2)هر روز پست میذاشت این پکیج تقدیم محسن باز فرداش نوشت تا اخر عمر چشمای قرمز محسن یادم نمیره همینجور ادامه داشت تا مجله رو سینجول گذاشت (sm2) نصف مطلب کلا عکس بود بقیشم میگفت من چیزی نشنیدم هم پچ پچ میکردن محسن و مرتضی بعدشم همش سیگار کشیدیم اومدیم خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب متنی نوشته صدر واسه مظلومی(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهر خر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من با جیگر مذاکره کنم نتیجه میگیرم با سینجول نه !
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه این دیوث به قیافش و صداش سیگار میخوره(sm2)
میتونم قیافه حسین رو تصور کنم(sm2)کم از این بچه کار بکش(sm2)
(sm70)
ژابی بعد از تمجید فراوان از نویر که باعث شده آزردگی خاطر هواداران رئال مادرید شده بود، از آنها عذر خواهی کرد.وی در صفحه اینستاگرام رسمی خود نوشت: "حمایت من از هم تیمی ام مانوئل نویر برای کسب توپ طلا به معنی نادیده گرفتن ارزش های ایکر کاسیاس دوست خوبم نیست. چرا که ایکر یک دروازه بان فوق العاده است.از صمیم قلب بابت این سوتفاهم از مادریدسموها معذرت می خواهم"
(sm120)