دیوانه اون شبی که کپی کردم همون ژانر بود که پرسیدی چیه گفتم اینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوانه اون شبی که کپی کردم همون ژانر بود که پرسیدی چیه گفتم اینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امر دیگه اگه داری بگو اقای شادابیان انجام بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه یه سری ماده هست به محض اینکه بفهمن بازیکن معلق میشه این توبیخ کتبی هم میتونن بکنن ....(sm120)نقل قول:
فکر کنم روزی چند ساعت به اسم کاربرا میخندی فقط(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستی بیلسا ارزونتر از کیروشه؟(sm120)پکرمن هم به کیروش ترجیح میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
یستردی (sm120)نقل قول:
اینم از اون حرفای مفته!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی هم بود به اینا بازی میداد (sm120)
مربی 4 میلیون دلاری چون بعد 5 سال تحقیر لیگ حالا به لیگ اعتماد کرده شده ادم خوبه؟؟ (sm120)
اگر مرد بود جام جهانی بازی میداد نه این که کلا ردار رُ نبرد (sm120)
همین الانم همه اینا رُ میگن نمیگن n ساله نکونام و شجاعی ریدن ولی دارن بازی میکنن (sm120)
نمیگن حقیقی در حد پشم دراوزه بان خوب ایران نیست و چرا فیکس شده در حالی که تو تیم باشگاهیشم سکو نشین (sm120)
ایرانی = اجنبی پرست
کیروش فکر کنم از 99/9% مربیا گرونترهنقل قول:
(sm120)