تو کف اون خطایی هستم که کشیدی شماره م زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کف اون خطایی هستم که کشیدی شماره م زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) حوصله نداشتم ... سریع عکسو با پینت ویندوز باز کردم مدادای خوبی نداشت (sm2)یه دایره کشیدم شمارم زدم ...(sm2) گفتم بزار سریع عکسا رو بش برسونم جوون مَردم اذیت نشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکیو (sm10)نقل قول:
الیاس بیا خودکارو قطع کردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید دستم به دامانتان.. مددی رسانید!
نت نمیخوام خودکار وصل شه.. آموزش ساخت یه ماسماسک بدید برای قطع و وصله نت.. (sm176)
خب برو کنترل پنل قسمت نتورک
خوب؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب؟
اینجارو خیلی رفتم.. کانکشنم ساختم.. اما توی دکستاپ یا منوی استارت نمیاره..