عاقا یه فایل زیرنویس که با این هشت قسمت که از همینجا دانلود کردم مناسب و هماهنگ باشه لینک مستقیم بدین
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا یه فایل زیرنویس که با این هشت قسمت که از همینجا دانلود کردم مناسب و هماهنگ باشه لینک مستقیم بدین
ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen13690423 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت نهم جان اسنو vs رمزی بولتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
رسما ریدن دیوثا ، هشت قسمت از این فصل هم گذشت ولی هر قسمت ریدمان تر از قبل (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این توله سگ اسمش رمزیه ک.یرم دهنش یکی نیست دخلشو بیاره(sm54)
ممنون داداش
موافقم(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرشووون..
همرو گذاشتن برای قسمت 10 یه مشت جنازه بمونه رو دستمون از جمله جان اسنو.
من نفهمیدم..
این اقاهه خدای هزار چهره چرا وقتی اون اسم و رسمش و گفت و خواست بره.لبخند زد؟
من نفهمیدم جریانه این دختره چیه دو شخصیتی شده بود؟
مسخره شده بابا...
درست نمیزارن درک کنیم.