(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
میگن محمد ناهیدی با شادمهر قهر کرده (sm2)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم روی هوا
فعلاً همه چیز متوقف شده
رو هوا خوبه رو زمین نباشه فقط (sm50)
دوستان این اخرین پُست من تو این تاپیکه
اگه حرفی زده شد که باعث رنجش شد عذرخواهی میکنم
شادمهری باشید
یا حق
از این حرفا زیاد زدی (sm2) یه هفته دیگه میای میگی من برگشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوووم ؟ (sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
بهمن (sm2)
چرا فقط از پشت سر کارگردان رو نشون می دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سکوتی ...
امیدوارم طوفانی در راه باشه
دانلود ایمیج آلبوم خاطره انگیر " طرفـــدار " - انتشار 22 جولای 2012
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
چقدر این انتظار سخته
البوم(sm127)(sm127)
باالااااااااااخره کی شد ؟ (sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
(sm120)
(sm10)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mghoreishi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
بچه ها کسی از پارسا خبر داره؟ درگیر بیماری پدرش بود دیگه نیومد (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
نیستی پیمان؟
آهنگ "تو از من سیری" محمد رضا هدایتی یه جاهایی سمپل از آهنگ معروف شادمهره
هم تو تنظیم هم توی ویس که سعی شده اوج آهنگ بره به سمت تحریرای شادمهر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم داداش
خوبی ؟ چه خبر ؟
مرسی تو چطوری؟
ممنون منم بد نیستم (sm10)نقل قول:
ببخشید یکم دیر کردم (sm120)
پیمان قبلا به بلاگ های طرفداری هم سر میزدی؟ الان که دیگه نیست ولی قبلا زیاد بود
من نه زیاد به وبلاگها سر نمیزدم بیشتر شادمهر ماندگار میرفتم بعد یه مدتم نسل شادمهرنقل قول:
شادمهر ماندگار که دیگه کلا تعطیل شد فکر کنم (sm25) تو زمینه آرشیو کنسرت ها نسبتا قوی بود
اره قرار بود یه سری اهنگ بدون کلام بزاره نزاشت دیگه
از شادمهر ؟ در جریانش نبودم ...
اره دموشو هم گذاشته بود
شبی که البوم طرفدار میخواست بیاد اینجا تو انجمن و بلاگ ها چه حال و هوایی بود
عه یعنی آهنگ جدید قرار بود بذاره ؟ چطوری اون وقت ؟ شادمهر رضایت داشت ؟
نه دموشو الان بهت میدم
اپ شد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه من که هیچ وقت یادم نمیرهنقل قول:
برای من حسابی خاطره انگیز شد..درست 2 روز قبل از 1 مرداد نتم به خاطر به روزرسانی تجهیزات مرکز تلفن منطقه قطع شد ..منو میگی داشتم از شدت عصبانیت دیوونه میشدم ..اما خوشبختانه آلبوم 24 ساعت تاخیر داشت و 9 شب روز بعد منتشر شد ..نت منم با پادرمیانی شرکت ظهر همون روزش وصل شد (sm120)..خلاصه به لحظه ریلیز آلبوم رسیدیم ...
از کجا دان کردی؟ سایت همسایه زودتر از همه جا گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره قسمت هایی که خواننده میخوند رو یا حذف کردن یا خودشون با نرم افزار دوباره زدن ولی خب بد نبودن اگه کامل بودنقل قول:
من اول از همه طرفدار را از ته.....گ دان کردم
با اینکه زودتر اومده بود ولی من صبر کردم و گذاشتم همه را یه جا گوش کنم
ولی بعد که موزیک باران گذاشت ترکای دیگه را دونه دونه از اینجا گرفتم