اینو نشنیده بودم ولی رسمی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین ارسنال داره چکار میکنه ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو نشنیده بودم ولی رسمی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین ارسنال داره چکار میکنه ؟(sm120)
تیری هانری چقد از واران تعریف کرده (sm120)
مسی گفته باید با پینتو تمدید کنید (sm120)
سورس فوق معتبر MEN خبر داده که یونایتد حاضر به پرداخت 40 میلیون پوند در خواستی ساوتهمپنن واسه لوک شاو شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت همه کف کردن (sm120)تازه هنوز واران اصلی رو ندیدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همون نکته ای اشاره کرده که همه هی میگفتیم
خونسردیش (sm120)
ما هم یه پا کارشناسیم خدایی (sm120)
بازیش خوبه اما روبرتو کارلوس که نیست (sm120)نقل قول:
نمیارزه (sm120)نقل قول:
یه چیزی یادم رفت بگم (sm120)
سوارز (sm120)
با اختلاف هر کارشناسی که صدا سیما میاره من قبول ندارم به جز صدر که اونم گاهی سوتی زیاد میده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]