هارت دیگه داره تو اون وضعیت قیافه راکیتیجو نگاه میکنه (sm2) فکر کنم دید خندش گرفت واسه همین این یکی گل شد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هارت دیگه داره تو اون وضعیت قیافه راکیتیجو نگاه میکنه (sm2) فکر کنم دید خندش گرفت واسه همین این یکی گل شد (sm2)
تراشتگن (sm19)
اگه اونان که از ریال شانسریدیشون خائن مقدس هم نگیره توپارو توپا میخوره تیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پپ(sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه
چه گرفت پنالتیو (sm118)
میلاد چه خبرا؟؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا دوشنبه جبران میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسلونا 1 (3) - 0 (1) منچسترسیتی؛ تیر خلاص راکیتیچ بر پیکره آخرین بازمانده فوتبال جزیره(sm120)
مگه یکشنبه نیس ؟نقل قول:
هارت نبود فکر کنم سیتی الان دهم یازدهم جزیره بود (sm120) چه دفاع بیخودی بستن
12/30 یکشنبه که میشه 00/30 دوشنبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 دقیقه بامداد دوشنبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیهای بعد الکلاسیکو هم خیلی مهمه برای هر دو تیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نیست
جز درد زانو و غم و غصه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23:30 بودا (sm120)نقل قول:
میخوای بگی ما دروغ میگیم ؟ (sm120)(sm74)نقل قول:
نه والا تی وی که اینطور گفت (sm120)
ساعت میره جلو (sm120)نقل قول:
بلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت پس نکته ش این بود (sm120)نقل قول:
رئال محاله بتونه طاقت بیاره مثل این بازیه سیتی فقط امیدوارم بازیکنا سردرگم نشن
اگه دفاع نرینه
خیال کن که یه آهو ، یه صحرا رو دویده
زیر تابش آفتاب ، به یک سایه رسیده
خیال کن که تو ساحل ، به غیر از تو کسی نیست
قریقم منو پرسد ، به غیر از نفسی نیست
هنوز چهره پر گرد راهه ، منو تنها گذاشتن گناهه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند الان امادن اما تو بازی رفت جز دفاع مسی و سوارز تو بازی گم بودن دفاع هم که پر اشتباه ...نقل قول:
پپ گواردیولا پس از پایان دیدار بارسا / سیتی :
"هیچ بازیکن به هیچ عنوان نمی تواند در زمین مسابقه مانند مسی بازی کند و موقعیت خلق کند .مسی به راحتی بهترین بازیکن تاریخ است "(sm50)
"من یک بازی ویژه و متفاوت مشاهده کردم و حالا زمان بازگشت من به نیمکت بارسا نیست و تنها تماشگر بازی هستم " "
خواهیم دید که در قرعه کشی چه اتفاقی رخ می دهد اما بارسا بیش از حد دارای بازیکنان بزرگی است "
با وجود اون معتاد هر چیزی ممکنه (sm2)نقل قول:
من خودم میگم هر چیزی تو فوتبال ممکنه اما پپ گفته بود اگه خواستم به بارسا برگردم گردنمو بزنید .. (sm120) شانس برگشتس خیلی کمه ... جدای اینکه انریکه به نظر من عالیه
قیافش غلط اندازه(sm2)نقل قول:
میتونه یه عیدی خوب باشه برد بارسا و 3 امتیاز(sm120)
(sm2)نقل قول:
میشه ماسکرانو رو بذاره دفاع، راکیتیچ رو هافبک دفاعی، ژاوی هم فیکس (sm120) اینجوری از شر معتاد در امان میمونه بارسا (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گواردیولا هم خودش خدا فرض کرده
قهرمان کردن بایرن مونیخ و بارسلونا که کار بزرگی نیست
بره ختافه رو قهرمان کنه
معتاد کیه ؟ (sm54)(sm120)
نه که فرگوسن ولورهمپتونو قهرمان می کرد
متئو جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
خبرنگار ازش پرسیده بود سیگار میکشی؟ گفت آره هر روز میکشم، چه اشکالی داره؟ (sm2)نقل قول:
واسه فرگوسن کاری نداره قهرمان کردن هر تیمی
حتی ولورهمپتون
اینم با یه تتلو نامی گشته ، فعلا که تتلو با تمرین با پیام ، اولادی ، بنگر ، و .. داره فوتبال ایران رو از ریشه نابود میکنه (sm2)نقل قول:
امیر یادته (sm2)(sm2)
کنت آبی به عشق سلطان
گرون شده ولی مهم نیست
راکیتیچ :
" همه بازیکنان بازی بسیار خوبی ارائه دادند .ما می توانسیتم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم اما برد و صعود به مرحله بعدی اهمیت دارد "
" فرصت های از دست رفته ؟ من فکر می کنم بازی هارت شگفت انگیز بود و فرصت های گلزنی فراوانی از ما گرفت و به او تبریک می گویم "
" من فکر می کنم بازی که مسی ارائه داد فوق العاده بود و حتی بازیکنان سیتی از بازی مسی لذت بردند "
" ما الان در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و به روند صعودی خود ادامه می دهیم و از تماشاگران می خواهم برای برد در الکلاسیکو از ما حمایت کنند و در نیوکمپ حاضر شوند "
رئیس بارتمئو :
"مسی بهترین بازی فصل خود را انجام داد و اکنون در آمادگی کامل به سر می برد "
"من متاسفانه نتوانستم به گواردیولا تبریک بگویم ما پپ را به جایگاه ویژه دعوت کردیم اما او ترجیح داد با خانواده و در کنار جمعیت باشد "
" تیم در حال حاضر روند صعودی وق العاده ایی را ارائه می دهد و ما بی نهاین خوشحالیم و از این شرایط لذت می بریم "
"بهترین بازیکن بازی بدون جو هارت بود ما موقعیت های فراوانی خلق کردیم و تناها یک گل به ثمر رسید "
گری لینه کر بازیکن سابق بارسلونا:
" مسی بهترین بازیکن دنیا است .عظمت او به حدی است که بازیکنان بزرگی مثل سوارز و آگرو بازیکن عادی به نظر می رسند "
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)