(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)
2 خط اخرشو من تجربه کردم . من بدبخت (sm50)
شادمهر مثل گذشته اهنگاش تب و تاب نداره . اهنگ های جدیدش چنگی به دل نمیزنه. فقط صداش خوبه
یادمه اولین اهنگی که شنیدم ازش " عروسکی بودم برات " عالی بود
چیزی که ازت توی خاطرمه
چشمای خیلی قشنگه مگه نه
واسه اون نگاه پشت پنجره
دل من دوباره تنگه مگه نه
چیزی که ازت توی خاطرمه
موهای مشکی و صافه مگه نه
یکی دوست داشت که یه شب
تا خود صبح اونارو به هم ببافه
مگه نه مگه نه ...
(sm50)(sm81)
هیچ کدوم از خواننده های اونور به اندازه ی این آهنگ حال ندادن بهم امشب (sm50)
اسم خواننده اش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا عصارنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه آهنگ قشنگ
برای بار اول و دوم و سوم گوش میکنی چقدر لذت داره
آهنگی که تازه میشنوی اگه خوب باشه حس خوبی بهت میده
اهنگ نوجوونی علیرضا عصار دارم گوش میدم . قشنگه و بامعنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه بخندی دیوز(sm176)نقل قول:
با این کونی پارازیت ننداز داریم حال میکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو که ادم حسابش نمیکنن خخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دنبال حاشیه
...(sm30)نقل قول:
فقط اون مغازه نبوده که همه جا همون قیمت میدادن اونم نه انار تازه انبارینقل قول:
علیرضا عصار خب هر کسی گوش نمیده. البته همیشه پر محتوا و بامعنی بوده
سبک جوان پسند نیست. تلویزیون خوبه براش
اصلا به من چه این همه چشمای تو قشنگ بود (sm172)نقل قول:
هنوز تو خیال زلزله ای. کجا زندگی میکنید؟نقل قول:
من از شجریان سیر نمیشم تا به حال هر آلبومشو بیش از هزار بار هم گوش کرده ام دیگه ملکه ذهنم شده تک تک نت هاش تو ذهنمه...(sm14)
نت نه نوت . یک غلط املایی داشت = 19نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زبان تدریس میکنم داداش...(sm50)
تو به هادی ما قول داده بودی سی دی اورجبنال براش بدی...(sm77)
من نه از تو سیدی میخوام نه ازین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد یه نفر افتادم که 3 سال پیش میامد از ویدئو ها اسکرین شات میذاشت توی تاپیک دی وی دی
ولی لینک نمیذاشت . بهش میگفتم یا بذار یا پاک کن پستت رو . که چی اسکرین گذاشتی . یا میگفت ندارم یا میگفت خواستم بدونی من چیا دارم (sm138)
اینم شده حکایت من و این کاربرا . البته مشکل از منه
تو هنوز منو نشناختی . من خاکی تر از این حرفام . یعنی اگر سی دی اورجینال داشتم . 100% ترکی میذاشتم .نقل قول:
از هادی هم بابت این موضوع عذرخواهی کردم.
شرمنده ام اقا هادی .اون سی دی های من داشتم اورجینال نبودن. بازم ببخشیدنقل قول:
زود قضاوت کردن در مورد دیگران خوب نیست.
من آنچه از شما شنیدمو میگم داداش...(sm39)
والا من آنچه که نیاز دارمو دارم...
حتی یادمه به هادی گفتی آواتار من امراهه...(sm51)
اره راستشو گفتم .نقل قول:
من فعلأ حتی خودم دسترسی خوب به اینترنت ندارم دارم این اکانتو جمع آوری میکنم و یه اکانت جدید برای آپلود فایل هام میگیرم...
ما هم به کسی دروغ نگفتیم. حقیقتشو گفتم یا قبول میکنه یا هیچینقل قول:
"دوستی" که بر پایه چند آلبوم سی دی بنا بشه بهتر آنکه نباشه...(sm98)نقل قول:
وجدانا من اصلا نگفتم دارم گفتم تو ارشیوهام باید نگاه کنم. که نبود
ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم
جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم... (sm142)
شما هم بهتره کاسه داغ تر از اش نشید. احمد اقا
اگر مشکلی هست خودش بیاد بیان کنه
من از تو سی نمیخوام نه از این . همه را با چوب پوسیده خودت نزن . همه ادما متفاوت هستند.نقل قول:
بعدشم شما هنوز عذرخواهی بنده را نپذیرفتید. فقط حرف خودتو میزنی. فکرکنم بدهکارم شدم
فضای اینجا هم داره میشه مثل فضای محدود توی کوچه ها و محله ها و خیابون های شهرمون ، همونقدر بی ملاحضه ، همونقدر چندرو ، همونقدر مریض ، همونقدر رو مخ ...
یعنی چی که تو قرار بود یه به یکی فلان چیز رو برسونی و نرسوندی و دروغ گفتی که داری و از این مدل حرفا ، اصلا به کسی چه ربطی داره که بین کاربرا چی اتفاق میوفته ، یا رابطه هاشون با هم چجوریه ، همه دنبال انتهای خیار ...
همش سرا تو کارِ این و اون ، همش دنبال داستان و داستان سازی ...
مرسی . یعنی فضول .دو به همزن . یکی به قول شما نمیگه سر پیازی ته پیازی . مرسی واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** تو هر چه سیدیه . اصن بحث سر سیدی نیست . منظور منو متوجه نمیشی تونقل قول:
چرا باید آدم بیاد سر کار بذاره و الکی یه نفرو منتظر نگه داره بعدم بیاد بگه نه من اصلا سیدی اورجینال ندارم . خو از همون اول چرا گفتی از خیلی خواننده های ترکی دارم
کسی هم داشته باشه و دلش نخواد بده خب مالشه اختارشو داره ولی بگه اقا دوست ندارم بدم . ولی نه اینکه حرفت بشه 2 تا این خوب نیست . من اینو میگم .
توام پیامات هست تو تلگ . . حالا این بحث م بهتر بود پیش نمی کشیدی ..
نه من مشکلی ندارم . جواب اون پیامتم نخواستم تو خصوصی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیزا پیش پا افتاده ست
جوابتو تو این پست دادم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]