سلام خوبی ؟ چ خبر ؟؟؟ بچه های قدیم دیگه نیستن ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت نداشتم (sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوبی ؟ چ خبر ؟؟؟ بچه های قدیم دیگه نیستن ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت نداشتم (sm93)
دلم بشدت واسه میلاد تنگ شده میلاد هر جا هستی ای لاو یو(sm10)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
گفتم چرا کاورش فرق داره (sm2)
عب نداره هر وقت من لینک فیلم ازت خواستم جبران کن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر نمیتونی بری بخونی واست کپی کنم؟!
اینم فیلمش (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید(sm10)
آخی (sm74)نقل قول:
سلام, مرسی هی بدک نیستم تو خوبی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه اکثر بچه ها رفتن
حتی اکبر دلخور از اینجا رفت (sm172)
حوشحال شدم دیدمت سعی کن بیشتر بیای (sm10)
عکس، خشم هر بینندهای را بر میانگیزد، خشم از جهانی که بی تفاوت به نظاره نشسته است، خشم از سازمانهای اطلاعاتی جنایتکار آمریکا و انگلیس که حامیان اصلی داعش در پشت پرده هستند و از سازمانهای ناتوان و ازحکومت اسد در سوریه که هزاران تن از مردمانش را آواره کرده تا داعش بیاید و ماموریتش را با بریدن سر مردم بی پناه و آتش زدن و کباب کردن زنده زندهی مردان بی دفاع به روی شعله آتش و تجاوز به دختران و زنان بی سرپرست کرد ادامه دهد. (sm74)
ترکوندی یعنی هر حافظ و شهرامی که ناگفته نبست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما از این اخلاقا نداریم ...اعتبار خودمو خراب نمیکنم (sm120)
(sm74)نقل قول:
دنیا قراره تا به کی اینجور باشه ....