سه شنبه میخوام مثل خارجی ها که واسه خریدن آیفون صف میشکن جلو مغازه ها - برم تنهایی جلوی مغازه آلبوم یزدانی رو بگیرم و بیام
نمایش نسخه قابل چاپ
سه شنبه میخوام مثل خارجی ها که واسه خریدن آیفون صف میشکن جلو مغازه ها - برم تنهایی جلوی مغازه آلبوم یزدانی رو بگیرم و بیام
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چجوری مغزهارو شتسشو دادن که یه سریا به عمر طولانی و نشدنی یه منجی دل بستن
اون روز که رفتم آلبوم جهانبخش رو بگیرم پیش خودم گفتم بابک جهابخش کم خواننده ای نیست حتما زیاد فروش کرده - پرسیدم گفت شما سومین نفری هستی که اومدی آلبوم رو خریدینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با عمر طولانی کار ندارم چون اعتقاد دارم هستش نمونش همین خانم ملیساندرا
مذخرفش اینجا که اینو مسلمونا گفتن همین بخودی خود بر باطل بودنش صحه میگذاره
ما که تا 20 سالگیمون توی جهل و نادانی بودیم خوشا سعادت اونایی که از اول عمرشون این چرندیاتو باور نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگله بخرین لازم میشه
یادش بخیر آلبوم سیزده که اومد رفتم از دوستم خریدم دو روز بعدش پرسیدم چقدر فروختی گفت 3 تا پک آوردم همش تموم شده (sm50)نقل قول:
خوبه آواتار؟
احتیاجاتت تو روح صفاریان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]