چقدر بعضی ها در بحث های مذهبی احـــــــــــــــــــمقن و اصل دین رو گم کردن (sm170)(sm170)(sm170) از دست یه نفر حرص میخوریـــــم...
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر بعضی ها در بحث های مذهبی احـــــــــــــــــــمقن و اصل دین رو گم کردن (sm170)(sm170)(sm170) از دست یه نفر حرص میخوریـــــم...
(sm77)چی شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی تاحالا آخوند شدی مردم رو به راه راست هدایت میکنی؟(sm70)
اتفاقا بهتر رفتم جلو و این اتفاق افتاد تا دیگه تا چند سال دور و بر دختر جماعت نرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان یه آهنگ آپ کردم قدیمی و فوق العاده زیبا دانلود کنید پشیمون نمیشید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
نه اخوند شدم نه تلاشی کردم که کسی رو هدایت کنم... فقط حرص میخورم (sm170)(sm170)(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش فوق العادس (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
د خب قربون منطقت پس این تریپا که برمیداری چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm30)ای بابا چرا جو میدی(sm2) واسه چی نری؟ برو خب بگرد پیدا کن مگه قحطی اومده فقط یه نفره این همه آدم مطمئن باش سهمت از یکی 2 تا هم بیشتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دخترا از پسرا بیشترن (sm120)
نمیدونم والا (sm172)نقل قول:
دیگه سیر شدمنقل قول: