(sm198)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm198)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود از کجا اینجا رو پیدا کردی مکافاتی شدی برای احسان و مجمع(sm2)
گفتم که شادمهر گفته تقصیر آرمین هاشمی بوده که تاریخ داده واسه همین دیگه پُست ندادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم گفتم که یکم ِ شادمهر میشه دو ماه !!! خرداد میاد احتمالاً
همین !
سلام پارسا جان منم چند روزه که این اهنگ خیلی گوش میدم واقعا بی نظیره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مکافاتی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ خبری رو تو این سالها الکی نزدم . حالا دوستان میگن حدس و ... لطف دارن ! الانم دیگه خبر نمیزنم به خاطر اینه که خبرا در این مورد این آهنگ اشتباه بود
همین !
فکر کنم تابلوئه شوخی کردم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا ایشون ابتدا روی اوردن به حدس زدن تاریخ انتشار اهنگ شادمهر//با اقتدار شکست خوردند :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا روی اوردن به حدس راجب تاریخ انتشار پست های اینستا ارمین و الباقی
زیاد جدی نگیرید
چند بار باید اثبات بشه یک موضوع؟
منم چیزی نگفتم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تو این چند سال اینقد خبر زدم ( حدس زدم ) که خوب نیازی به جواب دادن به امثال تو نیست . اگه هم میبنی جوابتو نمیدم اونم چند بار واسه اینه که اصن مهم نیست برام که چی میگن . به خبرهایی که زدم و از طرف مقابلم و خبراش اطمینان داشتم تو این چند سال و الکی خبر نزدم . نیازی هم به تایید امثال شما نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار دیگه هم ببینم جور دیگه جواب میدم
امیر بابا جان ، ببین من کاری نداشتم با این تاپیک و دیگه هم چیزی نگفتم از عید ولی اگه توهین کنن جواب میدم