[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال الان میخوره به موناکو (sm2)
پیش بینی کنید (sm59)
بارسا یوونتوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال موناکو (sm3)
بایرن پورتو
اتلتیکو پی اس جی
بارسا یوونتوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال اتلتیکو(sm59)
بایرن موناکو
پی اس جی پورتو
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خرابی می گذشتم خانه ام آمد به یاد
دست و پا گم کرده ای دیدم دلم آمد به یاد
سر به هم آورد که دیدم برگ های غنچه را
محفل دوستان یک دلم آمد به یاد...
(sm27)
(sm77)کاشکی یه روز صب بشه(sm27)
بارسا - موناکو
رئال - یوونتوس
اتلتیک - پی اس جی
بایرن - پورتو
---------
امیر جان ..
ولی من هنوز قانع نشدم یعنی محسن به خاطر تهیه کنندها کنسرت نمیزاره این قبول خوب موزیک ویدیو چی شاید بگین رسانش کو پس چطور زانیار کلیپ دارن تازه مجوزم گرفتن
رئال یووِ (sm173)
بارسا بایر (sm2)
پورتو موناکو (sm120)
اتلتیکو psg (sm59)
Exodus Gods and Kings
(sm120)چقد نقش گلشیفته مفصل بود
(sm2)من نمیدونم اینجور برنامه ها چرا همش اخر شبه
به گفته تولیدکنندگان «امضا»، این برنامه که ساختاری متقاوت و نو دارد، از اول فروردینماه هر شب حدود ساعت 12 روی آنتن شبکه اول سیما میرود.
Interstellar رفت واسه دانلود
(sm118)تاپیک بقلی در آستانه 4 میلیونی شدن
با ویدئو کلیپ صدایمان زودتر به خارج از مرزهای ایران میرسد
آخه کی اونور مرزها صدای تو رو گوش میده (sm2)
(sm2) استارت جهانی شدنه
مذاکرات هسته ای تا یکشنبه ادامه خواهد یافت
(sm2)اون فستیوال دوزاری بدجور جو گیرش کرده
(sm2) به قول بابام میگه آخوندا اون موقع خوابن اینا میخونننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
وطن (sm81)
خداحافظ (sm81)
حرفه ای شدم (sm157)(sm120)
(sm120)
الی دیگه سفارش نکنم (sm120) دیگه نمی نمودمت (sm2)
خداحافظ بی معرفتا (sm27)البته 8 فروردیم میام اینقد اسپم میدم تا جونتون درآد (sm2)
هیچکی از رفتن من غصه نخورد
هیچکی با موندن من شاد نشد
وقتی رفتم کسی قلبش نگرفت
بغض هیچ آدمی فریاد نشد
وقتی رفتم کسی غصش نگرفت
وقتی رفتم کسی بدرقم نکرد
دل من میخواست تلافی بکنه
پس چشه هیچ کسی عاشقم نکرد
پس چشه هیچ کسی عاشقم نکرد
بی معرفتا (sm27)
(sm166)
(sm30)
بیا بیا بیا بیا ..
لحظه ها همیشه خواستن که تو رو بگیرن از من ..
(sm81)
500 آهنگی که قبل از مرگ باید شنید (لیست مجله رولینگ استون)
(sm50)
بیخود نیست میگن خواب مومن عبادته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)
(sm50)
زیرنویس قسمت 16 Arrow ..
به مادرم بگید قفس شکسته (sm50)
(sm27)