ای داد....(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای داد....(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا سرکار نذاشتم تهمت بزرگی که زدی در جا هم فرداش جوابتو دادم اونم با لحن مودبانه عذرخواهی کردم گفتم نداشتم
بد برداشت کنی میگی حرفت دو تا بشه . حرفت 100 تا هم میشه وقتی درست برداشت نکنی و منفی برداشت کنید.
یکجوری صحبت میکنید انگار .... واقعا متاسفم
والا اگه تو همین ایران خراب شده بود دونه ای 50 تومنم بود می گرفتم ..
به کسی هم رو نمینداختم دوستم 3 ماهه داره میگه میخوام برم ترکیه می گیرمم برات .
توقع بی جا هم از کسی نداشتم حتی حاضر بودم پولشم بدم . ولی دیگه هر چه بود تمام شد تقصیر منم بود اصن نباید میگفتم
وقتی حرف منو قبول نداری منم نمیتونم کاری بکنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لغنت بر این زندگی کوفتی...
شب یلدا نیم کیلو باقلا خریدم یک کیلو شیرینی و یک کیلو لبو تک و تنها نشستم چهار دیوار و من! نه کسی نه فامیلی نه دوستی...
اعصابم داغون بود کوبیدم به دیوار
دلمون به این انجمن خوشه اونم که دوستان دارن جلوی چش آدم تهمت و افترا میگن...(sm74)
چرا حرف حساب حالیتون نمیشه بابا من یه تاپیک آلبومای ترکی زده بودم به این امید که با همیاری و کمک دوستان جلو بریم الان یک هفته میشه که تعطیله هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم تقریبأ اینترنت ندارم...(sm81)
بعد از حدود 1 سال خوندن شاه نامه یِ فردوسی تازه تونستم با هاش حال کنم . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کسی چیزی گفته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بخش مربوط به پاد شاهی یِ منو چهر که قرار رستم به دنیا بیاد ،
سین دُخت ، هم سرِ زال ، به خاطر شدّت درد زای مان ممکنه از بین بره . . . (sm172)
هادی من از تو نرنجیدم به قول خودت **** به هرچی آلبومه این آقا داره هرچی از دهنش درمیاد بی ملاحظه بهم میگه...(sm74)
زال 1 دونه پر سی مرغ رو می سوزونه ، برای کمک به هم سرش . . . (sm50)
بله پک هاش کامل هست منظور ارشیو بود. شما دنبال سی دی اورجینال بودی گفتم ندارم چون اونا بصورت فرمت wav هست.نقل قول:
نانوساً این تیکه رو داشته باشین ، احترام به خانومش . . . (sm50)
ببین بازم داری دروغ میگی!؟؟ آقا کسی شمارو مجبور کرده که دروغ بگین...؟ (sm77)
سی مرغ میاد می گه : . . .
نخستین به مِی ماه را مست کن / ز دل بیم و اندیشه را پست کن . . . (sm50)
بعد می گه : سین دُخت رو سزارین کنین . . . (sm59)
بکافد تهی گاه سرو سهی / نباشد مر او را ز درد آگهی
. . . (sm50)
وز آن پس بدوز آن کجا کرد چاک
ز دل دور کن ترس و تیمار و باک
بیامد یکی موبدی چرب دست
مر آن ماه رخ را به می کرد مست
بکافید بیرنج پهلوی ماه
بتابید مر بچه را سر ز راه
منم اگه 10 سال دیگه زن گرفتم بچه م خواست به دنیا بیاد زنمو باید 3 زارین بکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعی به درد نمیخوره (sm2)
برای من کیفیت 320 از خود ترکیه دانلود کردم. سی دی اورجینال ندارم یک کلام تمام
ای ولله . . . (sm50)
بیامد یکی موبدی چرب دست
مَر آن ماه رخ را به مِی کرد مست
نقل قول:
(sm59)
هادی بعد با زنت بیا کرمون ، بریم سوویچ وایف . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا اصن من غلط کردم ول کنین دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا سوویچ پارتی . . . (sm50)
(sm2)
شاید تو را مجبور کرده باشن... کم شِر بگونقل قول:
هر چه رو به عقب تر بری میفهمی که مادرا چه زجری کشیدن سر زایمان ها اونم طبیعی و سنتی
اخه اون دوره که میگفتن مث الان نبود که یکی بیاری توی خرج پوشاکش بمونی ..
اون موقع زیاد بچه میاوردن بعضی ها هم می مردن شناسنامه قبلی ها رو واسه بچه های بعدی میذاشتن
الان دیگه دخترا می ترسن طبیعی بیارن یا نمیخوان که واژنشون بزرگ بشه .
نقل قول:
بلی . . .
هنوزم زاییدن مثل جنگیدن خطر ناکه . . . (sm50)
نقل قول:
باور کن نمی دونم کافر سنگ میشه یا دل مثل واژنه ، خالی باشه تنگ میشه . . . (sm50)
الان 2 تا از عمه های خودم شناسنامه شون مال بچه قبلی بوده .
یکی جهان آرا اون یکی هم قدم خیر .
هنوزم شناسنامه شون همونه اسمشم فقط تو شناسنامه ست وگرنه یه چی دیگه خودشون گذاشتن
پدربزرگم د 3 تا زن گرفته بوده سر 2 تا رو خورده سر زن سومی خودش سقط شده (sm2)(sm2)
(sm2)(sm51)نقل قول:
به به آقای سینا رهنمای قلابی (sm2)
سیمین غانم (sm81)
چه صدایی .. ببین چطور میگه آبــــــــــــــــی (sm50)
ناموسا سیگار می طلبه پای این آهنگ (sm50)
دلـــــــــــــــــم از خاطره های بد جدا (sm74)
(sm172)
مثل یک دسته گل اقاقیا
دلمو باز میکنه بیا بیا
تو میری پشت علف ها گم میشی
من می مونم و گل اقاقیا
گل ایوون بهاره دل من
یه بیابون لاله زاره دل من
(sm81)