(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کدوم راه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد یه کار دیگه کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی چی داره که سسکی باشه (sm120)نقل قول:
خانواده میگن درس خودم میگم خدمت فعلا دعواس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تاش يه مزيتي دارهنقل قول:
اگه خدمت بري و تموم كني ميتوني بعد از اينكه تموم شد ميتوني با خيال راحت بري دانشگاه و هم كار پيدا كني
ولي خب تجربه ثابت كرده اكثر كسايي كه بعد خدمت ميان واسه دانشگاه اصن حال و حوصله ي درس رو ندارن
ميتوني بري دانشگاه و درست رو مثه آدم بخوني بعد بري خدمت (sm120)
برم پیام نور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DCR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد بین دوراهی دانشگاه ازاد و خدمت موند که ناگهان
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ترجیح داد بره ریاضی 2 پاس کنه (sm2)
من فقط یه بار واسه سیاوش پول دادمنقل قول:
دیگه سی دی نخریدم (sm70)
نععععع چاوشی هم میخرم
نمیگفتم الیاس فحش میداد (sm30)
حال نمیده درس بخونم خسته شدم(sm2) دیگه همه چی یادم رفته دیروز یه مسئله ریاضی چهارم دبستان رو نتونستم حل کنم تو امتحان اخر ریاضی هم 6 نمره انتگرال دوگانه رو ننوشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میدونم در چه حدی هستم که میخوام برم خدمت(sm2)