استدلال ـت از ارتفاع تو حلق رسول (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استدلال ـت از ارتفاع تو حلق رسول (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره آدام هیچ وقت خودشو تکرار نمی کنه...من هنوزم آلبوم قبلیرو گوش میدم....به امید روزی که برم کنسرتش..که اون روزم دیر نیست.....(sm118)
Rumors(sm74)(sm50)
منو هدایت کن خب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اینارو قبول ندارم شاید بتونی تحت تاثیر قرارم بدی به دین روی بیارم (sm19)
(sm70)والا اینم خودشو خرس کرده انگار میخواد کوه بکنه مثل پسرای 15 ساله که میگن شکست عشقی خوردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا همچین کاری نمیکنم... دین توی ذات همه ی انسانها هست من اعتقاد دارم هرکس خودش باید با تفکر به اون سطحی از دین که میخواد برسه (sm10)نقل قول:
محمد جان حمل بر بی احترامی نباشه این حرفی که زدم منظورم این نیست که تو یا هرکس دیگری بی فکری یا این حرفا (sm25) (sm127)(sm134)
منه بی جنبه باز اومدم(sm2)
من بهش حق میدم تا یه مدت تو فکر طرف باشه ولی خب مدتش داره طولانی میشه داره خودشُ اذیت میکنه (sm25)نقل قول:
احتمالا اون قسمت 30تومن واسش هضم نمیشه وگرنه خیلی پیشتر از یاد برده بود (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)نقل قول:
از همه خواهش میکنم دیگه پست ندید داریم به صفحه 1000 نزدیک میشیم صابرم دوست داره یه پست ویژه برای هر 1000 صفحه بده (sm19)