(sm2)نامرد یه بار نیشان من بده الکی از آهنگی تعریف کرده باشم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نامرد یه بار نیشان من بده الکی از آهنگی تعریف کرده باشم ...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین به خاطره از کنسرت خواجه به کجاها رسید ...(sm2)پام میشکست نمیرفتم ...(sm2)
دیشب رفته بودم کنسرت روزبه بمانی...(sm127)
چقدر کِیف کردم، چقدر لذت بردم.
خیلی خوب و مسلط لایو میخونه. دمش گرم بلیتی که خریدم نوش جونش :)
اتفاقاً در مورد صدای بمانی هم نقد دارم ...(sm120)
راجب خوانندگی یه پیجی بود داشت صدای خواننده ها رو نقد میکرد که راجب صدای شادمهر هم یه نطر خیلی جالب و به نظرم درست دادن و گفتن شادمهر قطعا آهنگساز بهتریه تا خواننده و صد در صد هوش بالایی داره که میدونه تا کجا و چه گامهایی از صداش ظرفیت صداش استفاده کنه چون صدای شادمهر توانایی اجرای همه ی نتها رو نداره و این هوشش رو میرسونه از همون ظرفیت صداش تونسته کلی مخاطب تو تمام این سالها جذب کنه
ا_مین بطور علنی قطع ارتباطش رو بطور کامل با شادمهر اعلام کرد
شادمهر را خدا آزاد کرد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید جشن بگیریم مسعود (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته از ایمنی راحت شد افتاده دست یه گروه بدتر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف پارسال آنفالو میکنه 6 ماه بعد به طور رسمی اعلام میکنه ...!!! یعنی هنوز امید داشته به فعل و انفعلات که شاید فرجی شد کرکره رو دادیم بالا و چراغ فست فودی علیممدی دوباره روشن شد ...
لاشخورها اونقدر بالا سر مرده میچرخن تا شاید نوبتشون بشه ...
فعلا معلوم نیست کار بعدی با کیا قراره باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس شادمهر میگرده داغونترینا را پیدا میکنه که واسش آهنگ مجانی دربیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپ گرشا رضایی رو دیدین؟ چه اراذل و اوباشی شدن هنرمند و خواننده تو این مملکت، فاز جان لنون هم دارن
گرشا رضایی صداش خوبیه ولی فقط برای رادیو ...! وقتی گوش میدی انگار داری رادیو پیام گوش میدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی پاپ قاعده قانون نداره ولی هر کسی جنس صدای خوبی داشت که نمیشه خواننده ...! جنس صدا هم قاعده نداره ولی این جنس صدای گرشا رضایی تو ایران معروفه به رادیویی ... اگه به این جنس صدا باشه هرمز شجاعی مهر هم خواننده میشد ...
bayad goft be .....(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm128)
ها اینکه الان وگفتی یعنی چه؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم کار جدید با همون گروه درپیت چرا تو جنگی هست
خب فاتحه اینم همین الان خوندم... احتمالا همون آهنگ که گفته بود زیاد جالب نیست...اونایی که میگفت بمب تو راهه اونجوری افتضاح بودند وای به حال این که میگه جالب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا برعکسا(sm128)نقل قول:
نه حسین جان مطمئن باش یه آهنگ داغون دیگه میشنویم. اینا از تیمهای قبلی هم داغونترننقل قول:
جنگه دلم ...
چرا تو جنگی ...
بعدی ...؟
جنگ جنگ تا پیروزی ...؟
تا ببینیم کلانتریشون چی میخواد ...(sm120)
شادمهر این دوران انقد اوضاعش بیریخته که اگه حتی یه آهنگ در حد تنهاییام هم بده بیرون انگار شاهکار کرده از بس گوشمون به آهنگای چرت اخیرش عادت کرده
انقد اوضاعش بیریخته که من کار "خسته ام" از بهنام بانی رو تا حالا 50 بار گوش دادم ولی خیلی وقته سمت کارای جدید شادمهر نرفتم کلا(sm25)
کلا از فن شادمهر بودن خجالت میکشم دیگه
فن شادمهر بودن که خجالت کشیدن نداره ...!!!
فقط شادمهر افت کرده ...؟!
خودم وقتی به گذشته و بیستو خورده سال پیش نگاه میکنم با خاطراتش حال میکنم ... با اونروزا و شور و حال که هیچوقت تکرار نمیشه ... اونوقت خجالت بکشم که طرفدار شادمهر بودم ...؟!؟!
گاهی اوقات درک نمیکنم بعضی از حرفا رو ...
حرف حق به توان 1000...به نظر من طرفداری از یه خواننده مثل طرفداری از تیم فوتبال میمونه.بالاخره یه تیم هم دوران اوج و افت داره واسه خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه شادمهر افت کرده در اون هیچ شکی نیست.خود من سر دو سه تا کارش مثل کوه و برنده واقعا انتقاد زیاد کردم.ولی نمیدونم چیه که ادمو میکشونه اینجا.خیلی از بچه ها دیگه کامنت نمیذارن ولی قطع به یقین اونا هم میان سر میزنن.و پیگیر اخبار هستن.ولی خب انگیزشون خیلی کمتر به قبله.قطعا ی آهنگ شادمهری میتونه پای همه بچه رو دوباره به اینجا باز کنه.ولی خب از مسائل دیگه مثل بالا رفتن سن و مشغله زندگی رو هم نمیشه فراموش کرد که تاثیر گذار بوده تو حضور بچه ها.
چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه ؟
تو رو از دور دیدن آرزوم میشه ؟ (sm50)
با اینکه خیلی بعید میدونم ولی کاش هممون ضایع بشیم و آهنگ خوبی از آب دربیاد
کی گفت خجالت بکشم که فن شادمهر بودم ! شادمهر قدیم رو کسی منکرش نیست که بینظیر بوده و هیچکس هم رو دستش نخواهد آمد، من مخلصشم هستم . اما الان افتضاح شده. به قدری که خیلی از کارای داخلی قشنگ تر از چرندیات جدید شادمهر هستن بی تعارف. خودمون رو گول نزنیم.
شماها به خاطر اینکه جلوی رفیقا ( مخاطب خاص :)) ) بگین که طرفدار شادمهر هستین خجالت میکشین چون طرف میاد میگه شادمهر ؟! شادمهر که تموم شد رفت بیا سراغ فلان خواننده این حرفا ... کاملاً درک میکنم ... خودم زمانی که میگفتم طرفدار مدرن تاکینگ هستم خیلی از اینجور حرفا ( خیلی بدتر ) شنیدم ولی اهمیت ندادم ...
آهنگ تازه اندی چه خوبه (دوست دارم)
ملودی خیلی خوشگل
تنظیم شنیدنی و به دور از انتظار از کسی مثل بهروز علیاری
صدا که لامصب عوض نمیشه سالهای ساله همین طوری تافت زده مونده... برام واقعا تعجب آوره که اندی تا چه قدر از صداش خوب نگهداری کرده
آهنگش که خوبه ... حداقل بهتر از قبلیاس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گیتار اورتورش مخالفم بهتره بگم متنفرم از این سبک ( که توضیحش در این مقال نمیگنجد ...) اون ساکسیفون که فاجعه س تو هر آهنگی برادرزادشو میاره بزنه تا تو کنسرت باهاش باشه ...
صدای دورگه اندی به نظرم خراب شده ... البته با توجه به سندوسالش بازم خوبه ولی به سمت پورنگی شدن رفته ... بازم البته تو آهنگای قبلی وکال رو تو خونه خودش گرفته بود دوران قرنطینه ولی این آهنگ وکال خوبی داشت حرفه ای بود و حالت پورنگی نداشت ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان اگر میخواستم نگرش و دید تو رو به موسیقی داشته باشم تا حالا باید خودکشی میکردم از بی کاری یا میشستم در بهترین حالت با شخمام یه قول دو قول بازی میکردم
هیچ کس به اندازه خودم ندیدم که تا این اندازه گستردگی سلیقه داشته باشه
دم خودم گرم که علی رغم سختگیری نسبتا زیادی که دارم ولی سعی میکنم کارای خوب از تقریبا سراسر دنیا را وقت بذارم پیدا کنم و ازشون لذت ببرم
این نگاه تو عذاب آورترین و زجرآورترین دیدیه که میشه نسبت به هنر موسیقی داشت
Batel
Music: Mansour Farhadian
Lyrics: Mansour Farhadian
Arrangement: Alireza Afshar
Mix: Mohammad Falahi
چقدر صداش عوض شده (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به همه
ارائه ای دیگر از شادمهر
بمب موسیقی
ساچ ا واو
صدای شادمهر خیلی عوض شده
کاور به آهنگ و صدای شادمهر حسابی میاد
بااااااااااااااااطل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]