اخی (sm81) دختر به این خوشگلی ایشالا خدا شفا بده (sm81)(sm81)بهش روحیه بده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخی (sm81) دختر به این خوشگلی ایشالا خدا شفا بده (sm81)(sm81)بهش روحیه بده (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب شه(sm176)
آدمایی که توی این موقعیت قرار میگیرن دلشون مثل آینه صاف میشه (sm74)
همین کارو دارم میکنم (sm81)طفلک تو زندگیش درد زیاد کشیده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ازت دوست عزیز (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahi Saa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلش خیلی صافه خیلی (sm81)
دپرس شدم (sm74)
بعضی وختا همش فک میکنم ایراد از منه ، دست رو هرچی میذارم بد میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جورایی شاید امتحان باشه ولی هواشو داشته باش تنهاش نذار (sm74)نقل قول:
نه دلم نمیاد خودمم تنهاش بذارم هی حواسشو پرت میکنم (sm172)نقل قول:
همه عاشقا جوون مرگن (sm50)
(sm74) لعنت به این ........