چطوری عسیسم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری عسیسم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون یه شهرستانی(sm19)(sm19)نقل قول:
سلام دوست خاکی من چطوری
بلاخره از شر مخابرات دیوس راحت شدم(sm88)
رفتم اسیاتک گرفتم نامحدود 76 تومن 1 ماهه(sm178)1مگ
اخر هفته وصل میکنن دیوسا(sm50)
خوبم مرسی تو خوبی ؟؟؟ ... گوشی جدید مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..تازه مشهدیم نیستی معلوم نیست از کدوم گوری خراب شدی اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرم واسه توی مشهدی بدبخت فلک زده فقیر
عاجز لَدِل بیمَ راضی و مِردَن ای هاوار (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبانت ایشالا واسه خودت یه روز(sm10)نقل قول:
من قهرم(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال هر گوری باش ولی مال تهران نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمله از خودم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اینجوری بهشون برمیخوره ها(sm120)همه عین من با اخلاق سگی تو اشناییت ندارن عزیزم(sm2)