همش وعده همش وعید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همش وعده همش وعید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وقتا دیگه ظرفیته پر میشه دنبالت میاد کاریش هم نمیشه کرد ولی خوب.... وگرنه روالش همین بوده ک میگی بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین ی کتاب خوندم به اسم هست یا نیست؟ خیلی قشنگ بود چند بار هم خوندمش خیلی قشنگ زندگی رو تعریف کرده بود....ور نداشته بود فاز ایده ال گرایی هم برداره هیچ قضاوتی هم نکرده بود... این روزا همش ب اون کتاب فکر میکنم...پایانش هم باز بود...هنوز نتونسم ته داستانو جمع کنم...(sm169)
سلام خوبی احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر میگدرونیم دیگه(sm10)
شمال تا مشهد خیلی دووووره ها . فکراتو بکن عزیزم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همینه...یه وقتی دیگه خسته میشی دلت میخواد همینجا بشینی و همه چی همین لحظه همین جا تموم شه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخوندمش فرهاد جان...سعی میکنم گیر بیارم و بخونم...ولی واقعیت اینه هیچ تعریف درستی از زندگی نیست! نمیشه تعریفش کرد باید زندگیش کرد و پایانم شاید انقدرا مثل کتاب باز نباشه حداقل واسه خیلی از ماها (sm50)
فدای سرت نباشه غمت
نریو یادت رفته باشه تنت
نشینه خاکستر کنار لبت
فدای سرت عزیزم نباشه غمت .......
و علیکم السلام فرهاد ِ بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بشینن پاشن (sm120) الخیرو فی ما وقع (sm120)
اره درست میگی(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تعریفم ک نه ولی واقعیت های زندگی چ شیرین و چ تلخشو قشنگ بیان کرده بود...برداشت من این بودا...اینا این مشخصات کتابه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران شده امیر2(sm120)
اون وقتا هم امیر اواتار داریوش داشت هی تاپیک میزد بهش میگفتن یوزر مفید(sm120)
فعلن ک داریم پا مرغی میریم برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]