عاقا یه سوال ، با ویندوز دیشب کار کردم قشنگ ، خاموشش کردم
امرو روشنش کردم تصویرو ندارم (sm54)
میزنه monitor going to sleep
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا یه سوال ، با ویندوز دیشب کار کردم قشنگ ، خاموشش کردم
امرو روشنش کردم تصویرو ندارم (sm54)
میزنه monitor going to sleep
مشکل از شانس و اقبالته(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چرا ویندوزتُ عوض نمیکنی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ویندوز چیزی سر در نمیارم یکی راهنمایی کنه (sm10)
دلم عروسی تو شمال میخاد چرا دعوتم نمیکنن(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولم کجا بود.. گفتم که اون برا خود جایزه بود(sm2)نقل قول:
راستی برا ویرایش فرم.. باید فرم رو کامل حذف کنم؟حذف کنم پولمو نخوره(sm30)
سینجول این عکست خیلی خوبه (sm120)
نخند واقعیته (sm59)نقل قول: