اینش ضد حاله گفته اون 100 گیگ رو تا 50 روز میتونی استفاده کنی یعنی زمان داره .. 10 گیگ میزاره برات .
نمایش نسخه قابل چاپ
اینش ضد حاله گفته اون 100 گیگ رو تا 50 روز میتونی استفاده کنی یعنی زمان داره .. 10 گیگ میزاره برات .
بی تو من و پنجره های بسته
بی تو من و زمزمه های خسته
بی تو من و شب ناله های بارون
تنهایی و دل به خون نشسته...
(sm172)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم میمیرم احتیاج نیست تو بگی .. (sm81)(sm2)
بیشه ای سوخته در قلبِ کویری ست، منم
وندر آن بیشه ی آتش زده شیری ست، منم ... (sm50)
زنده باشی... (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کنارم بوف کور و مسخ میخوانی که من
صحبتم را در هدایت هم کمی صادق کنم ... (sm50)
من و بیداری و شٖبها و شب تا روز یا ربها
نبیند هیچ کس در خواب، یارب اینچنین شبها ... (sm50)
هی .. (sm74) خیلی وقته قید زندگی رو زدم دوست دارم بمیرم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لکی، معلومه دل دادی به یکی
دِ چرا نمیگی بهش
اگه اونم پاک باشه مث خودت
سبک بودنه جیبات چشمشو نمیگیره
میگذره همش...
یکی باشد که بعد از سال ها نزدیک او بودن
به غافلگیر کردن های نابش آشنا باشم
دلم یک دوست می خواهد که اوقاتی که دلتنگم
بگوید خانه را ول کن، بگو من کی کجا باشم ... (sm50)
به شخمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134) یه روز خوب که نمیاد ولی فعلا جون بکن و بصبر شاید یه اتفاقات بهتری افتاد (sm120)
سک میگه (sm50)(sm172)(sm27)نقل قول:
چون زلف تو ام جانا در عین پریشانی
چون باد سحرگاهم در بی سر و سامانی ... (sm50)
هیچ طٖبیبی نـدهـد بی مرضی حب و دوا
من همگی درد شوم تا که به درمان برسم ... (sm50)
کیفیت آهنگ " قطار " (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست خراب است، چرا سر کنم
آس نشانم بده باور کنم... (sm172)
کیفیت آهنگ " شیرین شیرین " (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دسته بندی دقیقی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مریضی که شاخ و دم نه داره (sm59)نقل قول:
خب میرسم به آلبوم گروه سه نقطه ...
میلاد قرص خواب رو بدون نسخه میفروشن؟!
دانلود نسخه نهایی ویندوز ۱۰ رداستون – Windows 10 Redstone 14393 v1607 July 2016آپدیت جولای 2016 ورژن 1607 بیلد 14393 ویندوز 10 رداستون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دانلود نسخه 32بیتی Windows 10 Redstone RS1 v1607 x86 July 2016 Final در پارت های 2گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود پارت ۲ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
———————————————— ————————–[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دانلود نسخه 64بیتی Windows 10 Redstone RS1 v1607 x64 July 2016 Final در پارت های 2گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود پارت ۲ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود پارت 3 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نسخه ویندوز رو هکر W.Z.T داده بیرون .. :l
جووووون فردا الی بیاد کیونش بد میسوزه من دارم ویندوز نصب میکنم ..
دز پایین باشه میدننقل قول:
Redstone یعنی چه؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه Gen2 ..
نقل قول:
سنگ قرمز ..
و از قابلیت ها و امکانات بیشتری بر خورداره ..
پوریا اگه ملاتونین بگیری خیلی خوبه
خودت به جوخه ي دستانت فرمان آتش بده
خودت بسوز
من ديگر نمي توانم
من دستان سوخته اي دارم ... (sm50)
قرص خواب برا چته .. قرص نخور . (sm39)نقل قول:
خوب بی حس میکنه آدمو؟! که یهو خوابت بگیره بری تو هپروت؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم ..(sm127)نقل قول:
بیدار بمونم و شبی 7-8 نخ سیگار بکشم بهتره یا به زور خودمو بخوابونم؟! (sm120)نقل قول:
همش به خاطر یه روز .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره خوبیش اینه بعد یه مدت که میخوری خود به خود خوابت تنظیم میشه و دیگه احتیاج نیست بخورینقل قول:
پاييز كِي پيچيد بر شالم؟
پرواز كِي افتاد از بالم؟
اي زندگي! از مرگ خوشحالم
اي مرگ! پاياني پر از او باش ... (sm50)