دعوا نکنین. اصلا آهنگ دنیا از جفت اهنگای حمید عسکری و دست من نیست شادمهر بهتر بود تو اون سبک (sm120) چه زده تو فاز لیلا فروهر این دنیا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دعوا نکنین. اصلا آهنگ دنیا از جفت اهنگای حمید عسکری و دست من نیست شادمهر بهتر بود تو اون سبک (sm120) چه زده تو فاز لیلا فروهر این دنیا (sm120)
نظر تو اینه اقا احسان من فقط دو تا موزیک رو مقایسه کردم اگه این کار عسکری رو لهراسبی هم خونده بود داریوشم خونده بود میگفتم سبک شبیه دست من نیست هست ولی بهتر از دست من نیستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال من این بحثو ادامه نمیدم اونی که منطور منو فهمیده متوجه شده چی گفتم اونی هم خودشو زده به خواب هیچ جوری نمیشه بیدارش کرد ... وقتی توی این فضای به این کوچکی نمیتونی آزادانه نظرت رو حتی اگه غلط هم باشه بدی انتظاری از سطوح بالاتر جامعه نیست
خوب این که واضحه معمولی ترین کار شادمهر از بهترین کار عسکری هزار لول بالاتره من اصلا این دو تا رو مقایسه نکردم دو کار هم سبک رو مقایسه کردم حالا از شانس گند من این آهنگ رو عسکری خونده کاش احسان خواجه امیری خونده بود که میگفتم آهنگ احسان بهتر بود کسی هم ناراحت نمیشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنت حق
در یک جمله کوتاه حرف دل منو زد
یکم حرص اونایی که از این تراک آخر خوششون اومده دربیاد (sm234)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش بگم که ناراحت و دلخور نشو ... چهار نفر دورهمیم بحث میکنیم دلسوز شادمهریم ... اگه بحث نکنیم اینجا آف میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اگه کار هر خواننده دیگه بود میشه اسمشو گذاشت مقایسه ولی خواننده تقلیدی واقعاً اینطور نیست و منم قطعاً نظری نداشتم ... به خصوص حمید عسگری که قصدش اینه که خودشو همردیف شادمهر نشون بده و ذهن هوادار رو ببره تو مقایسه دو تا آهنگ ... در صورتی که عمر صدای عسگری سالهاست تموم شده ... اونم تو دوره مرگ موسیقی که ما کار خوب اصلاً نداریم ... نهایتش کارها متوسط هستن ...
حالا خواننده های تقلیدی دیگه از شادمهر رو ندیدم بیان چیزی بگن یه گوشه نشستن هر از گاهی یه چیزی ول میدن دلشون خوشه هوادار دارن ...
پیمان ...(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا برای دفاع از عسگری میای شادمهر رو پیزوری میکنی ...؟!؟!
بارها گفتم باید دو چیز رو قبول کرد تا شرایط شادمهر رو فهمید ...
1- کلاً موسیقی در دوران مرگ بسر میبره و قطعاً شادمهر نمیتونه جدا از این بدنه باشه ...
2- شادمهر تموم شده ... دیگه بیدار نمیشه ... باید این وضعشو قبول کرد هیچ چاره ای نیست ...
پس اگه شما جای هوادارن کامران دلان باشین چی میگین (هوادار داره ؟(sm2)) ...(sm120) از سال 87 که فیت داد با استاد اندی در حال تدارک آلبوم 24 ساعت بوده تا امروز ...(sm120)
اینم سندش ...(sm120)
این طرفدار هم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)(sm196)نقل قول:
1- بارها اشتباه کردی گفتی
2- قبول نمیکنیم
3- نمیخوایم بفهمیم این استدلالای تخم مرغی تو رو
تامام. (sm208)
کاملا قبول دارم که حمید عسکری میخواسته و میخواد همیشه از روی دست شادمهر هر کاری بکنه حتی آهنگساز کار اخرشم سینا پارسیانو برداشته که با شادمهر کار میکرد در این که شکی نیست اما بازم میگم کار قشنگتری بود کلا به نظرم شادمهر تو انتخاب عواملش هی اومد پایین و پایین تر صد رحمت به وحید پویان و حسین قربانپور و سینا پارسیان الان که میره سراغ بقال سر کوچه ازش ملودی میگیره طرف دو تا کار ساخته واسه دیگران سومیش میرسه به شادمهرنقل قول:
در ضمن موسیقی بدون کلام خودش یه دنیای دیگه ای از موسیقیه که هوادارای سفت و سخت خودش را داره و از نظر اونا شاید اصلا این موسیقی با کلام مفتش هم گرون باشه
اون عده ای که همش چسبیدن به صدای نکره خواننده ها و نمیتونن از موزیک بدون کلام لذت ببرن مشکل از سلیقه و خودشونه کسی جلوشونو نگرفته وقتی به راحتی میتونن برن دنبال موسیقی خالص و بدون وکال
در مورد میزان محبوبیت و شنیده شدن کارهای منتشر شدهی خوانندهها درحال حاضر بهترین منبع ربات ملوبات در تلگرام هست که یه منبع خیلی موثق و معتبری هست.
دست من نیست پر دانلودترین اهنگ سال تا الان. همین اهنگ آخری هم بازخورد خیلی خوبی داشته نسبت به قبلیا
متاسفانه یا خوشبختانه رگ خواب شنونده عام کاملا در دست شادمهره و کیفیت واقعی موسیقی دیگه واسش مهم نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا پیغمبر عباس ...(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77 )(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
اعوذ بالله من الشیطان الرجیمممممممممممممم (sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)( sm155)(sm155)(sm155)
این علیرضا ریاضی تنظیماش خیلی خوبه(sm120)نقل قول:
تازه رسیدی به حال چند سال پیش فربد(sm25)نقل قول:
تصحیح میکنم.. منظورش استدلالای تخمیته(sm2)نقل قول:
من باش آشنا نبودم تا امروز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه گفت یه جورایی ... (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
وای زودتر میومدی حسین منو از دست این احسان نجات میدادی (sm227) (sm11)
نقل قول:
(sm31)(sm31)
برووووووووووو
چند وقت قبل نیما جان اومد اعلام کرد از یکی از آهنگای بهنام بانی خیلی خوشش اومده حالا منم به نوبه خود میخوام اعلام کنم از این آهنگ حمید هیراد خیلی خوشم اومده (sm198)
هیچی دوباره فرصت حمله پیدا کردی ...(sm2)نقل قول:
پیمان منم چند سال پیش عین خودت بودم زودجوش و زودرنج و تحمل نظر مخالف برام سخت بود ... (البته خیک ادعا هم بودم ...(sm2)) الان بهتر شدم (بهتره بگم خیلی بهتر شدم ...(sm120))نقل قول:
نمیخوام مثل روانشناسا تز بدم که فلان کارو بکن تا مسلط باشی به خودت چون بی فایدس ... برا من که به طرز معجزه آسایی خوب شد و الان کمتر جوش میارم و عصبی میشم شایدم به خاطر سندو سال باشه ...
نقل قول:
همش نگاه از بالا داری به من و بقیه بابا بیا پایین
به جان خودم حس میکنم وقتی بقیه میان پست های من و تو رو میخونن اصلا سر در نمیارن بحث سر چیه
خودتم متوجه نمیشی چی داری میگی اصن
من چند بار باید بگم اینجا فروم موسیقیه و ما هم داریم راجع به موسیقی نظر میدیم تو هم برو وقت بذار یه خورده با فرصت و تامل بیشتر موزیکای ایرونی و خارجی رو دقیق گوش کن بیا نظر بده وقتی نمیخوای خودت موزیک گوش بدی دیگی بحث کردن نداره هرچی هم تف بدی ارزشی نداره چون نظراتی که میگی آبگوشتی و آبدوع خیاریه به قول معروف هر کی تو رو نشناسه فکر میکنه دکترای موسیقی داری برو بابا دلت خوشه
بحث نظر موافق و مخالف نیس که
موضوع اینه که اثری از منطق در حرفهای تو دیده نمیشه و همش منم منم میکنی و میخوای به زور حرفهای الکی و بچه گونت رو به خورد من و دیگران بدی
واقعا آدم تو سن بالای سی سال بعیده اینطوری بچه گانه نظر بده آدم در موردت نا امید میشه حسابی
من کلا به کاری به سلیقه موسیقیایی تو یا دیگران ندارم چون نقش و اهمیتی تو سلیقه خودم یکی نداره
میخوام ببینم چرا اینقدر بحث الکی میکنی که موزیک دنیا خراب شده و مرده و فلان و بهمان
بابا بیست سال پیشش هم همین بوده به 50 سال قبل کاری ندارم و خبرم ندارم اون زمان چه خبر بوده ولی 20 سال پیش هم همین بود که الان هست تا ابد که نمیشه موسیقی روی یک جریان ثابت و تکراری جلو بره بالاخره یک جا همه چی به تکرار و پایان میرسه مگه چه قدر میشه ملودی و نت جدید تو موزیک ساخت
اگه تموم شد منم یه واکنشی نشون بدم ...(sm120)
واکنش من : (sm77)(sm77)(sm77) (sm133)(sm26)(sm155)(sm155)(sm155)(sm120)
و اینکه من شکر بخورم دیگه نظر بدم و بحث کنم ... (البته اینو هزار بار گفتم و باز هم نظر دادم بحث کردم ...(sm2))
نقل قول:
این جا نه مال منه نه مال بابای من فعلا چند وقته کس دیگه صاحاب شده و همه کارشه پس من کاره ای نیستم که به تو یا دیگران بگم نظر بدین یا ندین
همه آزادن بدون توهین نظرشون رو بگن حتی بعضی وقتا با توهین هم نظر رو میدن
نظر دادن یک چیزه فتوا دادن و مانور دادن الکی روی یک نظر یک چیز دیگه
ببین مثال میزنم از اینستاگرام
من تو موضوع ماشین ماشین های فرانسوی را با اطلاعاتی که دارم حسابی قبولشون دارم و جدا از این طرفدار طراحی و مسایل کلی شون هستم
حالا با توجه علاقه به بحث ماشین وقتی به صفحات خودرویی سر میزنم میام میبینم طرف از ماشین فرانسوی هیچ اطلاعاتی نداره و به جز 206 ساخت ایران یا 405 و پرشیا تجربه و شناخت دیگه ای از ماشین فرانسوی وارداتی نداره و مثل من کلی صفحات خودرویی را که سر میزنه همین طوری کیلویی و از یک کنار کامنت میذاره که آقا ماشین فرانسه آشغاله و زباله ست و به درد نمیخوره. حالا یک بار 2 بار 3 بار 5 بار نه 20 بار میبینی در یک ماه کامنت یک اکانت خاص رو میبینی که مرتب کارش شده همین و ول کن هم نیست خب الان من باید چه کار کنم بگم نظر مخالف را باید بهش احترام گذاشت؟؟؟
هر چیزی یک اندازه ای داره وقتی آدم میخواد نظر بده یک بارم که بگی حرفت رو دیگران میبنن لازم نیست که 20 باز بیای تکرارش کنی و چپ و راست نظرت رو فرو کنی تو چشم مردم
وقتی اینطوری میشه دیگه اون نظر از حالت معمولی خارج میشه و جنبه خودنمایی و عصبی کردن دیگران رو به خودش میگیره که باعث میشه من نوعی یا یکی دیگه بیاد جواب طرف رو بده و گاها دعوا بشه چرا چون طرف هدفش اصلا همینه که حساسیت علاقه مندان به فلان موضوع را به خودش جلب کنه
حالا حکایت تو هم شده این مساله به نوعی
احسان جان دوست عزیزم لازم نیست 20 دفعه بیای بگی موسیقی تمام شده و در دوران مرگ به سر میبره چون وقتی مثال نقض براش فراوونه و این همه کار خوب داره تو دنیا منتشر میشه و سالهای اخیر هم منتشر شده دیگه منی که مرتب دارم میگردم و اونا رو به چشم میبینم برام این ادعا یه حرف پوچ و توخالی محسوب میشه
نتیجه اش اینه که هی بحث بی مورد و بی فایده که آخرشم به دلخوری هر دو ما منجر میشه
بیخیال این بحث بشیم
با احترام . (sm176)(sm127)
من دیگه نه نظر میدم نه بحثی میکنم نه هر چیز دیگه ...
فقط برای بار 21 نظرمو تکرار میکنم : موسیقی تمام شده و در دوران مرگ بسر میبره ...(sm2)
نقل قول:
برای بار 2100 ام هم تکرار کنی پشمــــــــــــی در باده (sm70) (sm2)
حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...(sm120)
شادمهر وقتشه به انگلیسی هم ی چیزی بخونه
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی یه سری حرفا رو نمیشه نگفت ...
تو این وضعیت انجمن که چار تا کاربر فعالن تحمل نظر همین چارتا کاربر نباید زیاد سخت باشه ... هر کسی میتونه نظر متفاوت داشته باشه و نظرش رو بارها تکرار کنه حتی اگه سیاه نمایی و خودنمایی به نظر بقیه بیاد انگار دکترای موسیقی داره ...!
خب معلومه هر کی بیاد نظر مخالف بگه بهش حمله میشه حتی چار نفر فعال باشن ... اما با این وضع واقعاً نمیشه ادامه داد و همین چار تا باقیمانده هم سکوت کنن تا مبادا به کسی بر نخوره ... احترام محترام که چیزی نیست جز کشک ...!
نظاره گر باشیم تا شاید بزرگ به نظر بیایم تا اینکه فعال باشیم و کوچیک ...! خلاص ...!!!
خیلی از تنظیمای کیان پورتراب و بعضی وقتا چارتار و حامیم و یکی دوتا اهنگ نوان بند و همین اهنگ اخر محسن یگانه رو تنظیم کرده.. از تنظیماش خوشم اومده(sm120)نقل قول:
احسان معروف به فخری اعظم و شَرّ اکبر(sm2)
من همیشه در جوار دوستان هستم(sm2)نقل قول:
حالا به اینکه کلی فخر فروختی کاری ندارم ولی حداقل اینهمه گفتی ی راهنمایی هم ارائه میکردی اخرش که چه کاری انجام دادی(sm120)
منم همینو میگم... تایید میکنم تمام حرفای تورو که با پیمان موافقم(sm2)نقل قول:
بی شوخی سخت نگیرید... کیون لق شادمهر و چاوش و بقیه(sm2)تو هرچی میتونی سیاه نمایی کن.. پیمانم تا جایی که میتونه موسیقی های روز دنیا رو معرفی کنه(sm120)
فک کنم زن گرفتم خوب شدم ...(sm2)الان میگی این بحثو باز کردی تا به اینجا برسی که بگی زن داری ...(sm2)نقل قول:
تو خودت آتیش بیار معرکه ای ...(sm2)نقل قول:
نه بدون شوخی نمیشه دیگه با این وضعیت نظری داد و حرفی زد ... من که هر حرفی بزنم میشه سیاه نمایی خودنمایی فخرفروشی تعریف از خود و رفتار بچه گانه ... تعداد کاربر فعال اینجا به 10 نفر نمیرسه همینام اگه نظاره گر بشن که دیگه هیچی میشه انجمن ارواح ...
(sm25)نقل قول:
اره زن گرفتن و بخصوص پدر شدن تاثیر گذار بود روت(sm120)نقل قول:
نظر بده و کارتو انجام بده بقیه هم کار خودشونو انجام میدن(sm120)
100 درصد ...نقل قول:
حوصله میخواد همین نظر دادن تو این وضعیت ... آخرشم میشه خودنمایی ...