مامانم میگه قلاب بافیه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
مامانم میگه قلاب بافیه ..
چرا یادمه ... مررررسسسسسسسسسسسسی (sm176) گفته بودی که از نت دی وی دی شو گرفتی و اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یا امیر تو را چه شده است؟ (sm74) کتفت چطوره؟ روی دیوار چیکار میکردی؟ (sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یا امیر تو را چه شده است؟ (sm74) کتفت چطوره؟ روی دیوار چیکار میکردی؟ (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره قلاب بافیه . اون قسمت بالاش واسم خیلی گشاد میشه با اینکه طبقه نقشه میبافم ولی بلد نیستم چیکار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر در نمیارم نمیدونم چی میگه یه جا کمتر میبافی میری بالا چندتا اضافه میکنی این چیزا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم سینجول . بخدا دلم پیش این ویدئو های اموزش بافتنی یوتیوب بود . امشب میتونم کلی داانولد کنم (sm10)نقل قول:
یه پماد هست ..پماد فلفل ..برو داروخونه بگیر ..بزن کیونتو پاره می کنه اولش بعدش خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان نمیدونم چی شد دستم چنان خورد به مبل باد کرده یخ گذاشتم ..