امیر خوب واردیا توام معافی گرفتی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر خوب واردیا توام معافی گرفتی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشم کجا بود داداش ولی تنها کاری که از دستم برمیومد کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر خمار شیشه بود بهش علکی کفتم شیشه دارم ولی باید اول آدرس خونتون رو بدی بعدم بیای خونمون اینم که خمار قبول کرد بعد بردمش جای آژانس میکه تو خونتون آژانسه تو آژانس زندکی میکنی ؟ (sm2)
رفتم تو به یکی از این راننده آژانسی ها قضیه رو کفتم بعدم به دختره کفتم موادتو دادم دست حاجی میبرت میذاره دم خونت همونجا شیشه و یه پایپ نو بهت میده
بعدم من و اون حاجاقا راننده زیر بغلشو کرفتیم کذاشتیمش صندلی عقب
اون بنده خدا آژانسیه بغض کرده بود
به احترام تو (sm10)نقل قول:
از راهنمایی بتی بهره ببر من یه ناخونم کبود شد میگه شکسته بند برو ..نقل قول:
تو رو فک کنم میبره جایی که کلا همه جات در بره ..
(sm2)
یه اقای مهربونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره از این فرصت استفاده کنم و بگم آرررام (sm2) (جای آتی خالی(sm25))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ناراحت نشو باو، لحنش اینجوریه، بد برداشت نکن (sm19)
در صلح باشین (sm59)
چرا من شوخی میکنم جدی میگیرین :|
چه بی جنبه و لوس شدین (sm3)
در اون که شکی نیستنقل قول:
ولی جالبه هر کی به من میرسه این روزا میبینم معاف شده! نمیدونم چرا اینم مث بقیه چیزا همش واسه دیگرونه |: والا
نشه مثه داستان خانوم لوس و آقای مهربون ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف شیشه ای بود چطو جرات کرد سوارش کنه؟؟ توهمی مگه نیستن اینا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]