امپراطورشم آخونده که اسمش طبسی و تو مجلس خبرکانم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امپراطورشم آخونده که اسمش طبسی و تو مجلس خبرکانم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35) سعی میکنم حداکثر تا 5 صبح نقلتو بهت تحویل بدم (sm2)
یک ربع دیگه تا حمله دانلود (sm120)
امین تورنت گشتم همه قسمتهاش هست جدا جدا کشیدم بیرون (sm120)
وقتی که نئشه ان توهم میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بنده خدا خمار بود خمار یعنی بهش نرسیده بود
میکم که هرچی ازش سوال میکردم هی میکفت پایپمو پیدا کن
دمت گرم بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کثافتایی که از این بدبختا سواستفاده میکنن وافعا چقدر اوضاعشون خرابه دیگه....اخه بگو این طفلی چی داره که بخوای...... |:
حالا برعکس من اومدم کرج امشب خیلی سرد شده (sm74)نقل قول:
باید داشته باشی یا نداشته باشی؟؟(sm120)نقل قول:
میشه بپرسم شما چی داشتی اون وخت؟؟
تو کادر خودشون خیلیا هستن پول میگیرن راحت معافیت صادر میکنن همین چند وقت پیش یکیشون 2000 تا ردیف کرده بود فهمیدن گرفتنشنقل قول:
امیر (sm2)
همش فکر میکردم من تنها اینجوریم
همش میرم بیرون برمیگردم کسی خونه نیست از دیوار میپرم(sm120)
اینقدر حرفه ای شدم تو 3 ثانیه عین گربه چنگ میندازم و مپیرم تو خونه (sm2)
(sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]