حسین خدا به دادتون برسه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسین خدا به دادتون برسه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه رومون نمیشه تو چشم منچستر و هواداراش نگاه کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیل-مودریچ رو که میخواستن خدیرا و اوزیل و کونترائو هم میخواستن اینا رو ما خریدیم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رونالدو-نیستلروی-هاینزه-بکهام هم بماند(sm120)
عادل گاییدمون با سیروانش(sm3)
دنی آلوز در این مورد در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "بله، این درست است. ژاوی بارسا را ترک می کند. این مایه تاسف است. من برای بارسلونا متاسفم. ژاوی یکی از بت های فوتبال من است."(sm120)
(sm30)(sm30)
ریده در این زمینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی این امار رو ببین درصد مصدومیت این فصل تیم های جزیره با چه اقتداری صدریم (sm128)(sm120)
من نمیگم امسال ارسنال مصدوم نمیداد قهرمان میشد ولی شک ندارم این امار نصف این بود حداقل تا روز پایانی داشت واسه بردن جام میجنگید (sm25)
بلاخره این موضوع رو باشگاه فهمید و دکتر تیم ملی المان رو گرفتن بعد جام جهانی میاد
کمپ تمرینی هم کلهم تغییر دادن
ببین سال دیگه این مشکل تکراری حل میشه یا نه !
الان که هیگوایین داره میره غارسا میفهمیم چی میکشید(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز لوییز انریکه بازیکن متوسط و رو به ضعیفی بود و در سطح همون غارسا بود ولی هیگی(sm25)
سیاست باشگاه بایرن اول تیم ملیه بعد خودش اینکه بازیکن المانی اونم تو این سطح از دست بدن فوق العاده عجیبه اره اگه از یه کشور دیگه ای بودمیزاشتن بره اگه ناراضیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم هیچ جا نمیره بخود خودتو خسته نکنین
اوزیل و خدیرا رو بعد از اولین بازی المان قاپیدیم (sm120)نقل قول:
مال دو هفته پیشه این خبر مث اینکه طرفداری خبر کم داشته اینو زده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]