بیا برو ایتو بعد رنگی در بیا😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا برو ایتو بعد رنگی در بیا😂نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول انگلیسی ببینم یا اسپانیولی !
(sm2)افتتاحیه فجرو دیدین تو نمایش که اجرا کردن یه تیکش گفت ارزش نداره ادم برای یه نمره لنگاشو هوا کنه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد درصد زبان اصلی انگلیسیش حال نداد ..
قسمت یک دیدم چسبید میریم قسمت بعدی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط اونجاش که حسین پناهی عامو زنجیر باف گذاشتن رو دیدم ..
رضا این عکسی که گذاش جوابش فقط یه عکسه ..
اونم همون سریالی که دو روز پیش گفتم ببینید رتبه یک IMDB هس ..
حیف پاک کردم وگرنه میذاشتم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
رتبه ۱ الان پانیشره
ولی اوکی اومم اره