عزیــــــــــــزمی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیــــــــــــزمی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاروﮐــــ.ﺎﻧﺪﻭﻡﻟﯿﻤﻮﯾﯽ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺎ ﻋﺠﻠﻪ ﻟﺒﺎﺳﺸﻮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ ﺯﻧﺶ
ﻣﯿﮕﻪ ﭼﯽ ﺷﺪﻩ
ﻣﯿﮕﻪ ﺳﮑﯿﻨﻪ ﺩﺭﺍﺯ ﺑﮑﺶ ﺍﻻﻥ ﺗﻠﺦ ﻣﯿﺸﻪ
باسن من فقط مو داره (sm2) دروغت درومد... به شیخ احترام بذار (sm120)نقل قول:
اون موقع ها که پشم نداشت ، الان معلوم نیس یه خال تک خوشلی داره که نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خال زیر پشمات گم شده ، وقت کردی از منشیم یه وقت بگیر بیا برات جراحیش کنم (sm70)
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪﻩ ﺣﻠﻘﻪ ﻣﯿﺪﺍﺩﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺳﺮﯾﻊ ﺍﻧﮕﺸﺘﺸﻮ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﻮ ﺣﻠﻘﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﭘﯿﻮﻧﺪﻭﻣﻮﻥ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﻋﺸﻘﻢ !!......
ﺷﻮﻫﺮ ﮐﻤﻪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ؟ﮐﻢ !
(sm77)(sm155)نقل قول:
راستی سلام ! احوالاتتون چگونه است ؟(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر ، خوبیم (sm10)
از اندر احوال خودت را برای ما بازگو بنما طره طلا (sm70)(sm127)
از اندرونی ما چی می خواهی ؟ (sm142) جز این که به عشق شما اومدم اینجا (sm70)(sm10)(sm127)نقل قول:
من از بدو تولد پشمالو بودم ولی اگه اصرار داری چشم... آمـــــــــا... نوبتی ها (sm51)(sm2)نقل قول: