(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)
(sm77)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو امنیت من مهندسی فناوری اطلاعات(sm138) فکر کنم بد انتخاب رشته کردم(sm120) ها بابا ادم زورش میاد اینهمه پول بده اخرشم باز بیاد اینجا پست بده(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوم , واقعیته فک کنم من زیادی بی خبرم از وضع و اوضاع اطرافم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میان میبرنتونا(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
توام یه تلاشی میزدی حالا شاید راهی پیدا میشد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهایتش دیگه از همین کانالی که امیر وارد شده وارد میشدی (sm120)
واسه امسال میشینی میخونی بازم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب رشته ات بوده . میتونی عوضش کنی(sm120) کنکورم افتاد اردیبهشت و آی تی هم رسما فاتحش خونده شد ! فقط دو گرایش (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ندارم پارسالشم دو ماه تق و لق خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم فعلا که میخوابم فیلم میبینم تصمیم به خوندن نگرفتم(sm27)