(sm172)(sm25)(sm27)(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm25)(sm27)(sm93)
جدی رو چه حسابی معافی گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرزبانی خدمتش هزار مصیبت داره داغون شدم تو خدمت . الان بردار کوچیکم تو رشت خدمت میکنه با لباس شخصی خیلی راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوض پدر من در امد باور کن موقعی که میخواستم برم مرخصی تو زمستون 11 ساعت پیاده روی کردم تا رسیدم به روستا تا ماشین بیاد برم تازه از روستا تا شهر 4 ساعت راهه پشت ماشین تو اون سرمای زیر صفر درجه
اره افتاد اردیبهشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه عمرا اونهمه ریاضی مهندسی و احتمال و گسسته رو بشینم بخونم(sm3) تو میخونی؟ ام بی ای هم بد نیستا اونم میتونی بخونی
خونه اول ما همینطوری بود اونجا هم میپریدم بحرحال ورزشکاریم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خونه باز بهتره ، همیشه هم میگم برم کلید بزنم برا خودم و باز همون آش (sm120)
با ارزوی سلامتی (sm10)نقل قول:
شکسته بند یادت نرهنقل قول:
نمیدونم اگه بیکاری باز از هیچی بهتره ادم سرگرم میشه حداقل ولی حوصله هم نیست اخه |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شبیه این روزای منه (sm27)
واقعا خیلی ستمه باید این همه سختی هارو تحمل کنید (sm74) داداشم هر موقع از خاطرات سربازیش میگه من گریه م میگیره سیستان بلوچستان بین اون همه اشرا ر و با اون سرمای سوزناک زمستوناش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی کلاه از سر بر میدارم به افتخارت رسول جان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که میگی رو کمتر کسی دووم میاره بازم به همت تو ....
یهو بگو اسارت گدروندم دیگه |: