مرزبانی اذربایجان غربینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرزبانی اذربایجان غربینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه تاسیسه همون نزدیک حرمه تازه میخواد افتتاح شه واسه پذیرش خواستن یه خورده انگلیسی و عربی و اینا باید بلد باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم واسه رشته ما دیگه درس بدرد بخوره
فقط باید بشینی دوزار عملی کار کنی
تهش همون غیرانتفاعی رو میرم صرفا فقط واسه مدرک گرفتن :| که اونم شاید نرم
شرکت میری؟ کارت چیه ؟
پژاک چیه(sm20)
اره خب خیلیا حقشون و کاری ندارم بقیرو ولی میبینم یا میشنوم به ظاهر که مشکلی ندارن حالا دیگه خدا داند چرا و چگونه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قوانینشم که قربونش برم هر سری به درد یه عده میخوره دیگه مثلا همین کفالت پدر بالای شصت سال خیلیا مفت مفت گفتن الان برداشتن و.....
تعادل روانی و کلا معافیتی که کارت قرمز بدن اره خب مشکلات خودشو داره استخدامی و موارد محدودیتی دیگه واسه همین خیلیا سمتش نمیرن مگر واقعا طرف مشکل داشته باشه یا به قول تو بیخیال محدیودیتاش بشه و بخواد ادم خودش باشه و باهاش کنار بیاد
کمیسیونم شانسیه ولی کلن سخت میگیرن جدیدا خیلی از همین موارد روانی هم معاف از رزم میکنن تا معاف کامل که مفت نمیارزه ...
ولی خب آشنا باشه و پرونده داشته باشی حله
گروه خرابکاری بیشتر تو کردستان و آذربایجان هستن هفته نیست رد بشه و شهید نیارن بی پدرا کلی جوونای مردمو کردن زیر خاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد سینا بخیر به خاطر تخفیف 47 درصدی دوره ها (sm2)نقل قول:
نه ولی این یکیو جدا و با دل پر گفتم (sm50)
من اینور بودم سیستان . لامصب ساعت 7/8 شب بع بعد همه میگرخیدن تو خونه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیراندازی بود همش
اصلا اونجا جز ایران محسوب نمیشه(sm25)
یه چیزی تو مایه های ریگینقل قول:
مرزیانی و این مناطق که رفتنش با خودته برگشتش با خداست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اون مناطق شما همین طور روتین هفته به هفته شهید هست که میارن از مرزبانی |:
قبلا میرفتم مربوط به پارساله شرکت نرم افزاری بود کار CRM و Exchange وLync اینا میکردن اونام نیومده ورشکست شدن کلا اوضاع خرابه (sm120)نقل قول:
واسه مدرک فقط وقتی برو که سر یه کاری باشی بهت بگن باید ارشد داشته باشی...خلی یا بچه مایه داری 9-10 بخوای هزینه مدرک بدی :|
تو خیابون امام رضا رفتی یه سر حضوری برو هتلای اطراف همونجا بپرس نیروی شبکه اینا نمیخواین؟ همکار من همینجوری تو درویشی کار پیدا کرده بود!
قیافت به این حرفای جدی نمیخوره(sm2)(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]