پیام صالحی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام صالحی (sm120)
(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تاپیک نظرسنجی آلبوم یراحی سیگار دود کن (sm2)
اوضاع که چه عرض کنم (sm25)هر چی پیرمرد چلغوزه و بازنشسته هستش اینجا خدمات کامپیوتری زده (sm3)یا کارمند فلان اداره(sm3) ماشاا.. قشر فرهنگی هستن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بگه دیوث بازنشست شدی بمیر (sm3)کلا محیط شهرتان همینه
آره درسست میگی الان شبانه تهران هم شهریه ش چیزی کمتر از غیرانتفاعی نیست (sm25)
الان فقط کار ! اگه کاری باشه (sm50)
حق با توئه ! اینم دومادمون بهم گفت چند سالیه رفته مشهد چند هتل تاسیساتش رو داره و پیش اومد و بهم گفت
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جوک نیست...شاید درک نکنیم که نمیکنیم تا خودمون نکشیم ولی همه اینایی که میگی متاسفانه هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ندارم بگم...وحشتناک بوده وضعیت و خود من دو روز این طوری بخوام زندگی کنم شاید دووم نیارم |:
امیدوارم په که که یه خمپاره بزنه تو کیونت که با ما نیومدی تو پستو(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما 5 بعدازظهر به بعد منع رفت امد داشتیم چندتا از ماشینها و جونها با تله های انفجاری رفتن اون دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیه سربازهاش میترسیدن و کلا نظامشون کاری نداشت که میاد کی میره کی تیاندازی میکنه ولی همه بدبختیش مال ما بود هر روز تو بیسیم اماده باش و دستورات هوشیاری میدادن
ترکیه ها با هلی کوپتر ماشین خوب می امدن هوا بد بود پستهاشون لغو میشد براشون خواننده می اوردن حتی زن می اوردن واسشون بهترین پاسگاهها را داشتن هر موقع کیفشون میکشید می امدن کمین اونم 10 نفری همرا 15تا سگ ما هم 3نفری میرفتین با چندتا کلاش.
اورازان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه ازتون متنفرم ولی دلم براتون میسوزه(sm120) حالا من دخترم ولی شما که یجورایی کار کردن وظیفتونه تو شرایط الان باید از افسردگی مرده باشین(sm98)