خودم حالم ازین رشته تخیلی بهم میخوره من معماری دوس داشتم(sm120) چی دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم حالم ازین رشته تخیلی بهم میخوره من معماری دوس داشتم(sm120) چی دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا لب کلوم این خراب شده جای موندن نیست (sm27)
هر کس واسش جور شد بزنه بره در یه طور که دیگه برنگرده ها (sm120)
چارتار صبح میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خاطرات دوستان به جاهای باریک نرسیده یه نخ برنیم بیایم (sm50)
آلبوم حجت اشرف زاده عجب ملودیای گیرایی داره (sm50)
اره صبخ امیر میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه ملودی هم سرت میشه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بعد خدمت اوضاع روحیم به کل عوض شده اصلا اون ادم ثابق نیستم خودم خوب میفهمم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل خدمت شاید از غذایی ایراد میگرفتم ولی الان هرچی بیارن میخورم اصلا هم به تمیزی یا کثیفی غذا اهمیت نمیدم
محمد یه خاطره واست بگم جالبه
تو خدمت به خاطر شرایط باید تند تند غذاتو میخوردی منم عادت کرده بودم به اینجور غذا خوردن تازه خدمتم تموم شده بود رفته بودیم بیرون با فامیل داشتیم غذا میخوردیم دیدم یعدفه همه دارن به من نگاه میکنن عمم میگفت چرا اینطور سریع غذا میخوری کسی دنبالته. خلاصه منم موضوع گفتم تازه فهمیدن اوضاع ازچه قراره
خب این چه کاریه صبح منتشر میشه بعد شب میخوان برن رونمایی کنن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه جنگ با مخه و شایعه س (sm120)من میشینم پشت کامپیوتر توپ و تانک هدایت میکنم و قسمت مخه رو برعهده میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زنا هم بشینین شایعه درست کنین (sm120)