خار نقلو (sm77) الله اکبر الله اکبر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خار نقلو (sm77) الله اکبر الله اکبر (sm2)
پیمون جونم عزیزم دیروز رفتم مودم بخرم دیر رسیدم گفت مودم که هیچ ته دیگشم نداریم (sm2) قراره امروز برم (sm2)
صــــــــــــــــــــــــ ابر عزیییییییییزم دلم برات گشاد شده بود دلبر شیرین من (sm2) (sm127)
فدای تو داشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمانو بیارین دیگه لنتیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم داش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمت گرم این متن نامه ای که به خانوم نشی رو دادی رو برامون بگو ، شاید نگارشت خوب بنود دختره قبول نکرد (sm70)
سال های سال دیگه رو دست این نقل پیدا نمیشه قول میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تازه دارن قضیه ی پازل باند رو فراموش میکنن اوسکولم دوباره خودمو بندازم تو هچل (sm2)
مگه اینکه خودم بخوام رکوردمو جا به جا بکنم (sm2)نقل قول:
از من نیست کسی که قضیه ی پازل باند و سیبیل خوشگله را فراموش بکند (sm2)(sm2)(sm2)
جناب آقای احسان عليخانی!
اگه خيلی دوست داری اشک ما رو دربياری،
مادر ستار بهشتی رو دعوت کن، گريه کردن پای تلوزيون با ما
یا خـــــــــــــــــــدا چه خبر نقل گرفدی پســــــــــــــر (sm77)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم مشت محکمی بزنم بر استکبار جهانی که ایرانی میتواند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی تو آزاده؟
خسته نباشی از سر کار اومدی (sm10)
(sm98)