(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم عیدی ابراز علاقه ها شروع شد (sm120)
موزیک باران , فراتر از یک انجمن (sm59)
آهنگ معرفی کنم ؟ یا باز میری سال دیگه میای و (sm88) میزاری (sm120)نقل قول:
هشت سین امسال ما با سینای جان (sm176)
امینو گول زدیم اومد همکاری کنه فکر کنم یوزرش منهدم شد (sm172)
این خوب شد حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه اون سری برنامت فقط با هارد بود که دستتُ میبست!(sm120)
دم عیدی عکسای خصوصی گوگوش(sm59)
معرفی کن فوقش سال دیگه خاطراتشو زنده می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اینطوریم میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]1
(sm2)نقل قول:
(sm70)نداریم از این دست اهنگها
حاج مهدی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب سال گندی بود ینی پارسال این وقتا فکرشم نمیکردم 93 اینجو شه (sm120)(sm50)
خواهش میکنم! خوبی از خودتونه (sm120)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نو رو به شما هم تربیک عرض میکنیم (sm10)
البته باید سال نو میلادی رو تبریک میگفتیم که این کوتاهیی مارو به بزرگیخ ودتون ببخشین امید که دیگه همچین قصوری صورت نگیره (sm176)
هر سال دریغ از پارسال!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته 92 هم جز به بدی یاد نمیکنیم!
امید که 94 رو جور دیگری یاد کنیم (sm50)
- (sm50)
رامین این brilliant رو بگیریم! (sm120)
نقل قول:
93 واقعا سال بیخودی بود (sm3)
هیچی نداشت(sm25)
با چه رویی بریم 94 (sm120)(sm50)
اقایی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اقا سرد بود همین عید خودمون رو ترجیح دادم (sm120)اقایی(sm174)
سینا تو رو یادم رفت از تو هم تشکر میکنم (sm120)(sm174)
(sm50)
نقل قول:
می دهم خود را نوید سال ِ بهتر ، سالهاست(sm25)
ولی سال بهتری میشه (sm50)
پیشنهاد میشه اگه تکراری نیست واسه دوستان (sm50)
Guns N Roses - Estranged
Coldplay - Sparks
هر کیو یادم رفت خودش از اون پستم نقل بگیره اسمشو وارد کنه بعد بگه خواهش میکنم همچنین شما هم سال خوبی داشته باشید (sm2)(sm174)
قربانت (sm10)نقل قول:
ایشالا در سال جدید سلفی جدید هم ازت ببینیم (sm174)
goldشم کفایت میکنه تازه ...نقل قول:
هزینه پست و ایناشو باید بحسابیم ببینیم چطوره ... (sm132)
رو نمیخاد که مثه بقیه سالا (sm120)نقل قول:
ایشالا سال بعد انقد خوب باشه دلمون نیاد بریم سال یعد (sm120)
نه معشوقه ی جدید از جنس و تبار خودمونه دعا کن به اون برسم عروسی دعوتتون کنم (sm19)(sm174)نقل قول:
رو حرف من حرف نیار....برلیان بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه یه براورد بکن ببینیم چطوریاست! (sm132)
آقا من در جریان نیستم تشکر چیه این وسط روشن کن منو (sm120)نقل قول:
امید که این چنین شود (sm10)نقل قول:
البته عروسیو قول نمیدم (sm120)
رو که نیست لامصب (sm120)نقل قول:
هر سال ریدمان تر از پارسال (sm120)
حالا امسال با هشت سین و س تو سال خوبی میشه(sm59)
ببین کی گفتم (sm120)
نمیدونم خیلی خودجوش تشکر کردم همینجوری الکی مثلا (sm120)نقل قول:
(sm50)
یاد من آمد غم دلواپسی
خسته از تکرار ، درد ، بی کَسی
روزگار بد ، کِی به پایان میرسی
اوکی (sm120)نقل قول:
چطوریه پنلش مشخص نیست فک نکنم همکاری پست داشته باشه که یه کم سختش میکنه (sm178) اما میبینم چطوریاست یه خبر میدم
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)چرا(sm120)نقل قول:
از پی این همه شب , َشب رفته و شب اومده (sm50)نقل قول:
Strawberry_Swing-Coldplay (sm111)