نه یکی یه پیام پند آموز داد (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه یکی یه پیام پند آموز داد (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه باز (sm70)
(sm51)
سسخل شدی توام (sm2)(sm50)
(sm108)(sm60)
از وقتی فهمیدم کم آوردی
بغض م شکست و عشق یادم رفت
دلتنگی دنیای منو پر کرد
دل خوشی هامو مفت دادم رفت
دلواپس تنهایی هام بودی
این مشکلو با اشک حل کردم
آغوش خالی م خونه رو ترسوند
خاطره هامو جات بغل کردم
(sm50)
زندگی بی تو کوچ هر روزست
تو خودش درد و رنج و غم داره
میشه لای موهای تو گم شد
بس که موهات پیچ و خم داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm51) (sm2)
قفل روی کتاب امیر ارسلان نام دار . . . (sm50)
(sm50)
دل من یک قرار طولانی با تو در بین راه میخواهد
پشت فرمان بخواب راننده مرگ یک اشتباه میخواهد
پشت یه کوه کوه میمونه پشت یک مرد خسته دل یک زن
هی نگو مثل کوه محکم باش کوه م تکیه گاه میخواهد
عشق یعنی بدون تو رفتن
عشق یعنی هزار و یک افسوس
... (sm172)
آی ! منم علاءِ الدین ! که نیک می دانم ، هرگز تصادفی مرا به غول قصّه نمی رساند . . .
برای این که جوان باشم ، سفر کنم و مثل عکس امیر ارسلان فرنگ را به گردم . . . (sm50)
البتّه که پیش از آن باید غول رو به فریبم . . . (sm74)
محمّد علی سپانلو - افسانه ی شاعر گم نام . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط و فقظ به خاطر 3 خط بالا ، کتاب امیر ارسلان نام دار رو شروع کردم . . . (sm50)
به خدایی که تویی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزیتا قهرمان . . . (sm19)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نمی دونم چرا حس می کنم ، این سی دی ، قسمت های سانسوری یِ کتابی یِ که قراره به همین اسم منتشر بشه . . . (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکن ، اسم چورن استارای هندیت رو بگم . . . (sm2)
هادی باباهه !
ام شب کدوم رو برات بیارم هه !؟
حرم سراهه !؟
(sm2)
اصن این عکس هایی که میذاری عتیقه ی نایابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اسمشو بگو 10 نفر زیر پستت تشکر میکنن چی فک کردی (sm2)نقل قول:
دیوث ، زن هم قدیمیش خوبه . . . (sm50)
مَردم ، مرد قدیمه . . . (sm81)
نقل قول:
به نام خدا .
عمّه ی کوچیکیت . . . (sm2)
(sm2)
من برم ظرفا رو به شورم . . . (sm155)
بعدشم برو یه جق بزن رو همون شهلا عمه م (sm2)نقل قول:
نه پارس ویدیونقل قول:
دیوث پیام میدی فک میکنم منم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش الان شده پیرزن جیغ جیغو (sm2)
حیف دوست نداشتم پیری این چهره رو ببینم (sm50)
آخه این چیه که بنرم بذاری (sm3)
تقصیر خودته(sm2)نقل قول:
ولی عکس خوبیه ها (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث نکنه واقعا ژق میزنی با این عکسا (sm74)نقل قول:
یکی از مهمونامون رفت شدن ده تا
زورم میاد برم بشاشم.
تا نرمم خوابم نمیگیره.
نقل قول:
(sm173) (sm51)(sm173)
نقل قول:
بس یار عجیب است . . . (sm29) (sm169) (sm29)
نقل قول:
یعنی الان توی صف دست شویی ای !؟ (sm2)