من دیگه پولدار نمیشم اگه میخواین اینهمه پشتم حرف درآرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه پولدار نمیشم اگه میخواین اینهمه پشتم حرف درآرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف نقسش از جای گرم بلند میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب همین جا بجثش بود گفتیم با زندگی سالم به هیچ جا نمیشه رسید...
ما بخوایم غیر درستشم بریم والا بعیده دستمون جایی بند شه باز! (sm50)
گفتی دیگه .. (sm25)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفه یادش میوفتم سردردم شروع میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که به خیال خودم صابون سخت ترین شرایط خدمت رو به تنم مالیدم ولی الان که خاطرات رسول میخوندم پی بردم که شرایط چقــــــــــــــــدر بدتر از تصورات من میتونه باشه (sm50)
به زور که نبردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی ادم به نون شبشم محتاج میشه دیگه عرب و غیر عرب براش فرقی نداره..... تازه شما هم برین درگیر بشین زنه میگه به تو چه تو میتونی نیاز مالی منو رفع کنی؟
درک میکنم ولی چه کاری ازمون ساختست؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزایی به چشم دیدم یا شنیدم اون اوایل واقعا واسم سنگین بود هضمش الان دیگه عادی شده
اوضاع هیلی خراب تر از اونیه که فکر میکنیم!
آره اصلا نمیشه تنها راهش اینه عین آدم بری دنبالش یعنی تنها راهی که میتونی وضعیتت رو یکم بهتر کنی همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوای بری سمت اون چیزا که محو میشی(sm50)
شب خوش مــــــــــــرد (sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
بخوای هم نمیتونی بشی مگر با دزدی(sm120)نقل قول: