البته من بزنم احتمالا مساوی میگیره از فاینورد(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من بزنم احتمالا مساوی میگیره از فاینورد(sm70)
چه تاری میزنه وسط کو به کو (sm25)
از روزگار دلگیرم ای کاش رنج اخر داشت (sm50)
برای فرم ترکیبی همون 16 تایی خودش مبلغو میگه یا هرچی دلمون خواست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره راس میگی یِ تیریو میشناسم که اونم همین طوریه! البته اون خوشحالیشم بروز نمیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درون گرایی خوب نیس باعث میشه آدما کمتر بیان سمتت!واسه رفیق من که اینطوریه
بستگی داره چند نظر بزنی .. یکی ازمایشی بزن خودت متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاینورد خودش خطریه.بازیکناشو میناسی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آدما اشتباه میکنن تیریا رفیقای خوبی میشن(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]