آره بذاری امتحان کنم.تا حالا چیزی برنده شدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بذاری امتحان کنم.تا حالا چیزی برنده شدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بت پارس نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینجا 5تا فرم زدم بالاترینش 12 شد امتیازم که هیچی
باید حداقل 13 بشی که امید سوم داشته باشی(sm120)
اره تعریف از خودم نباشه، واقعا مث خرچنگیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس امنیت نکنیم طرف کسی نمیریم ولی از طرف کسی بریم واقعا مث یه دوست واقعا خوبیم (sm120)(sm176)
هر چی دلت میخواد. حداقل 3 بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بارسا رو بزن سویا چن هفتس افت کردهنقل قول:
اره میشه اینکارم کرد(sm120)نقل قول:
نگفتی نظرتو در مورد 4 بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی رئال بایرن وولفسبورگنقل قول:
مرتضی.. تو بت پارس ترکیبی و تک حال نمیده.. بازیهای بدی میده.... اون فرم کاملش که مسابقه گروهی هست خوبه
یعنی رو وولفسبورگ بیشتر از بارسا و فاینورد و اژاکس نظر داری؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]