بسیار زیباست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار زیباست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همین چاوشی خودمون و خودتون هم واسه امام زمان آهنگ نخونده که البته پخش نشده(sm98)
رشیدپور (sm30)
اعتقادات هر کس به خودش مربوطه.چرا مسخره میکنین دیگه.
بیشتر واسه مجوز میخونن این کارارونقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مجوز 13تا معصوم دیگه هم هست که واسه هرکدوم بخونه مجوزو میدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیام اینستاگرامی خوند. یکی نوشته بود من با برادرزاده هام قهرم، خیلی دلم تنگ شده براشون. بعد رشیدپور و محمد اصفهانی گفتن ببینید سامیار و مهدیار عزیز، عموتون دلتنگ شماست.
بزار من اسم این عموی نازنین رو بخونم، خب بله، اسم ایشون، نووووو، نووووو، نووووووشین هست (sm2)
فکر کنم با گوشی خانومشون پیام گذاشتن. (sm2) کسخل عمشون بوده (sm2)
(sm74)