ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺻﺒﺢ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﭙﺮ !!
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﺴﺮ ﺷﻬﺮﺍﻡ ﺷﺐ ﭘﺮﻩ
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺻﺒﺢ ﺷﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﭙﺮ !!
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﻤﺴﺮ ﺷﻬﺮﺍﻡ ﺷﺐ ﭘﺮﻩ
برو باووو.....داره با ماشین چرخ میزنه فکر گنمو منتظر چراغ سبز منه! دلم اینقدر می خواهد یکبار تجربه کنم (والا بخدا پکیدم دیگه ) ..نمیدونم بیخیال...ما را باش رو دیوار کی یادگاری می نویسم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش بگو بیا ، اگه اومد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره تو کف میزاره حالا ببین ، تو هم الان کف کردیا مشخصه (sm70)
گــــــــود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی بگم از سرما بسوزی؟ (sm70)
بخدا همین الان باز هم زنگ زد جواب ندادم ..... خدایا من چه گناهی کردم ، (sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو . ولی فسیل یا فریزرنباشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناهت اینه که نکردی (sm70)نقل قول:
تاپیک داره مرز 1000 صفحه را رد میکنه ...خدا قوت (sm19)(sm120)
اوهوم (sm172) خدایا هیشکی منا دوس نداره (sm88)نقل قول:
چقدر من بدبخت و پاستوریزه ام آخه (sm9)
نقل قول:
فدااا ؛ حواسم هست قسمت شه یه پست مخصوص میزارم برا صفحه 1000 مون